Haberler

Aşı yaptırmayan Hasan Ali öğretmen, koronavirüsten öldü

Güncelleme:

Nevşehir'de aşı yaptırmayan, lisede muhasebe ve finansman öğretmeni Hasan Ali Yıldırım, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde muhasebe ve finansman öğretmeni olan 45 yaşındaki Hasan Ali Yıldırım, 15 gün önce kas ağrısı şikayetiyle Covid-19 testi yaptırdı.

DURUMU AĞIRLAŞINCA HASTANEYE KALDIRILDI

Sonucu pozitif çıkan Yıldırım, evinde karantinaya alındı. 5 gün süren karantinanın ardından sağlık durumu ağırlaşan, 1 çocuk babası Yıldırım, ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

10 GÜN SONRA ACI HABER GELDİ

Covid-19 aşısı yaptırmadığı öğrenilen Yıldırım, 10 gün süren tedavisinin ardından hayatını kaybetti. 17 yıldır öğretmenlik yapan Hasan Ali Yıldırım'ın cenazesinin Ankara'da toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Anadolu Lisesi Ali Yıldırım Koronavirüs Nevşehir 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

Sefer Aydın:

Aşı olsa ölmeyecek miydi. Allah'ın takdirinden kaçamazsınız. Ecel gelince ne bir saniye erken ne de bir saniye geç gelir. (Araf suresi 34. Ayet) Korona bahane olmuş. Allah rahmet eylesin.

1
0
yanıtYanıtla
Oktay Şahin:

Zaten soru şu Corona geçirenler evde geçiriyor,ama hastaneye gittiklerinde artık o ilaclardandır bence ölüyorlar.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title