Haberler

Kartepe'de Sanat Müziği Ziyafeti

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu önceki akşam verdiği bahar konseri ile Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ni dolduran sanatseverlere adeta sanat müziği ziyafeti yaşattı.

Sergilediği performans ile izleyenleri büyüleyen Kartepe Belediyesi TSM Koristlerinin sunduğu doyumsuz konser için teşekkür eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Şef Aysel Demircan'a Kartepe manzaralı tablo hediye etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sosyal belediyecilik anlayışı ve hizmetleri kapsamında kültür ve sanat etkinlikleri ile ilçe halkını buluşturmaya devam ediyor. Şef Aysel Demircan yönetimindeki Kartepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu 22 korist ile bahar konserinde sanatseverlerin karşısına çıktı. TSM Korosunun Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki konserini dinlemek için salonu dolduran konuklar doyumsuz bir gece geçirdiler.

Kürdili hicazkar, muhayyer kürdi, acem kürdi, hicaz, hüzzam, uşşak, mahur, rast gibi çeşitli makamlardaki eserleri solo ve koro olarak iki bölümde seslendiren koroya, dinleyiciler de alkışları ile eşlik ettiler. Konser ardından başkanın elinden teşekkür hediyesi olarak Kartepe manzaralı bir tablo alan Şef Aysel Demircan da, kültürel etkinliklere ve müziğe, sanata ve sanatçıya verdiği destek için Başkan Üzülmez'e teşekkür etti.

Sanat müziğine gönül verenlerin buluştuğu gecede Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "İnsanları seven, insanları sevmekten ve hizmet etmekten haz duyan siyasetçileri Allah başımızdan eksik etmesin" diyerek başarılı performansları ile göz dolduran Şef Aysel Demircan yönetimindeki koroyu Kartepeliler adına tebrik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Necip Fazıl Kısakürek

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });