Haberler

Ulucanlar Kültür Merkezi Bitiyor

Ulucanlar Kültür Merkezi Bitiyor

Vali Önal, İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Altındağ Belediye Başkanı Ulucanlar Cezaevinde İncelemelerde Bulundu. Önal "Projenin Kısa Sürede Geldiği Nokta Sevindiricidir" Dedi.

Vali Önal, İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Altındağ Belediye Başkanı Ulucanlar Cezaevinde incelemelerde bulundu. Önal “Projenin kısa sürede geldiği nokta sevindiricidir” dedi.

ANKARA Valisi Kemal Önal ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Ceylan, Ulucanlar Cezaevi’nde yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere Ulucanlar’daydı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin eşlik ettiği Vali Önal ve Genel Sekreter Ceylan, Kültür Merkezi Dönüşüm Projesi’nin geldiği son noktayla ilgili bilgi aldılar, bitirilen bölümleri ve restorasyonu süren alanları gezdiler.

Ankara’nın simgesi

Ulucanlar’ın Cumhuriyet öncesi yapılardan biri olduğunu ve 1920’de askeri depo olarak kullanılmak üzere inşa edildiğini hatırlatan Önal “Bu açıdan Ulucanlar, Cumhuriyet’le yaşıt, hatta onun tanığı. Burası pek çok acı hatıranın yaşandığı, Ankara’yla özdeşleşmiş, simgeleşmiş bir yer. Ama bütün dünya bu tür simgeleri, onlardan ders çıkarmak adına koruyor. Ulucanlar da bu açıdan bizim için önemli” dedi.

BİR YIL GEÇTİ

Çalışmaların süratle ilerlemesinden mutluluk duyduğunu söyleyen Ankara Valisi Kemal Önal, “Ulucanlar Cezaevi’nde yürütülen Kültür Merkezi Dönüşüm Projesi’nin bir yıl gibi kısa sürede geldiği nokta sevindirici” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel
Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });