Haberler

Kara Kıtanın Gülen Yüzleri Bu Sergide

Güncelleme:

Seyid Çolak "Benim Afrika'm" fotoğraf sergisi açıldı.

Yönetmen Seyid Çolak, ilk kişisel fotoğraf sergisini açtı. Afrika ülkelerini gezen Çolak, açlığın had safhaya vardığı Afrika ülkelerinde gülen yüzleri buldu ve fotoğrafladı. Çolak, çektiği fotoğrafları "Benim Afrika'm" adlı fotoğraf sergisinde sanatseverlere sundu.

Çektiği kısa filmlerle adından sıkça söz ettiren yönetmen Seyid Çolak, bu kez gülen yüzleri fotoğraf makinesinin kadrajına aldı. Açlıktan insanların öldüğü Afrika ülkelerini gezen Çolak, çektiği fotoğraflardan 43 tanesini açtığı kişisel sergiyle fotoğraf meraklılarına sundu. Halkalı Kültür Merkezi'nde açılan "Benim Afrika'm" fotoğraf sergisinde 43 fotoğraf sergilendi. Açılaşa çok sayıda davetli katılırken sergideki fotoğraflar da satışa sunuldu. Sergi 15 gün boyunca ziyaret edilebilecek.

Mali, Etiyopya, Eritre, Kenya, Burkine Faso gibi Afrika ülkelerini gezen Çolak, yoksulluğun, trajedinin, mutluluğun ve kara ağıtların bir arada yaşandığı 'kara kıta'daki gülen yüzleri çekti. Her fotoğrafın ayrı bir hikayesi bulunuyor. Mesela; kapının arasından bakan 3 çocuk gözünün yer aldığı fotoğraf, Mali'de çekilmiş. Kurban kesimi esnasında, Mali polisinin kovaladığı hatta copla dövdüğü çocuklar, bir kapının arasından bakarken Çolak'ın kadrajına yakalanmışlar. Sergide Afrika'nın doğal güzellikleri de farklı bir bakış açısıyla ziyaretçilere sunuluyor. Fotoğraflarda çoğunlukla gülümseyen çocuk yüzleri dikkat çekiyor. Ayrıca fotoğraflar, Afrika'nın sosyal yaşamıyla ilgili ip uçları veriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Seyid Çolak Afrika Güncel Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

Bakmadan Geçme

Filenin Sultanları maçı ne zaman 12 Haziran Çarşamba? Süper Lig ne zaman başlıyor 2024-25? #9917 Steam çöktü mü? 12 Haziran Çarşamba Steam sorun mu var? Karne tebrik mesajları, en güzel karne tebrik mesajları nelerdir? 2024 en güzel karne tebrik mesajları. 12 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Örnek karne görüşleri 2024! Öğretmenler için karne görüşleri örnekleri nelerdir? Karne görüşü örnekleri 2024! Karne görüşü ne yazılır? Öğretmen karne görüşleri örnekleri! 12 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 12 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 12 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 12 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 12 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 12 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 12 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Hizbullah ile İsrail gerilimi artarak devam ediyor! Sınırda şimdiye kadarki en derin saldırı yapıldı

Hizbullah ile İsrail gerilimi artarak devam ediyor! Sınırda şimdiye kadarki en derin saldırı yapıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title