Haberler

Futbolda Şike İddiaları Soruşturması

Futbolda Şike İddiaları Soruşturması

Futbolda Şike İddialarına İlişkin Soruşturma Kapsamında Gözaltına Alındıktan Sonra Savcılıkça Serbest Bırakılan Kayserisporlu Futbolcular Umut Koçin ve Durmuş Bayram'ın Kayseri'ye Geldiği Bildirildi

Futbolda şike iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra savcılıkça serbest bırakılan Kayserisporlu futbolcular Umut Koçin ve Durmuş Bayram'ın Kayseri'ye geldiği bildirildi.

Kayserispor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, şike iddiaları soruşturması kapsamında futbolcular Umut Koçin ve Durmuş Bayram'ın, 'emniyete yardımcı olmak için ifade vermek üzere İstanbul'a gittikleri' anımsatıldı.

Bu futbolcularla kulüp yöneticilerinin son 4 ayda iddialarla ilgili elde ettikleri bilgileri Türkiye Futbol Federasyonu ile paylaştıkları belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

'Hem oyuncularımız hem kulübümüz, geçtiğimiz 4 ay içinde, Türkiye Futbol Federasyonu'na konu hakkında yardımcı olmak için toplamış olduğu bütün bilgileri kendilerine iletmiştir. Oyuncularımız kulübümüze dönmüş bulunmaktadır. Kulübümüz konu ile ilgili detaylı açıklamaları Salı günü yapacaktır.'

Almanya'da yürütülen şike soruşturması kapsamında Kayserispor'un eski futbolcusu Bilal Aziz Özer'in de adı şike iddialarına karışmış, futbolcunun Kayserispor ile ilişiği kesilmişti.

(MUS-SSG) - KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel
Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });