Haberler

Bursaspor'un Yeni Transferi Aziz Babadan Solbek

Bursaspor'un Yeni Transferi Aziz Babadan Solbek

– MAĞUSA Türk Gücü'nün efsane futbolcusu Yaşar Behiç, Bursaspor'a transfer olan oğlu Aziz Behiç'in burada kendisini kanıtlayacağına inandığını söyledi.

– MAĞUSA Türk Gücü'nün efsane futbolcusu Yaşar Behiç, Bursaspor'a transfer olan oğlu Aziz Behiç'in burada kendisini kanıtlayacağına inandığını söyledi.

Bursaspor, Avusturalya'nın Melbourne Heart FC takımından transfer ettiği 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Aziz Behiç'i kadrosuna kattı. Mağusa Türk Gücü'nün efsanevi kadrosunda yer alan ve daha sonra Avustralya'ya göç eden Yaşar Behiç'in oğlu olan Aziz Behiç babası gibi sol kanat oyuncusu.

"A MİLLİ TAKIM ÇAĞIRDI"

Mağusa Türk Gücü'nün efsanevi futbolcularından Yaşar Behiç, Doğan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, oğlunun Bursaspor'a transfer olmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Büyük bir kulüpte forma giyeceğini ifade eden Yaşar Behiç, şunları söyledi:

"Oğlum Avustralya'da kendisini kısa sürede kanıtladı. Bursaspor'a transfer olmasından dolayı çok mutluyuz. Türkiye'de futbol oynamasını biz de istiyorduk. Burada kendisini kanıtlayıp çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Kendisini Türkiye A Milli Takımı da çağırmıştı. Ancak vatandaşlığa geçmesi gerektiği için o dönem fazla üzerine düşülmedi ve daha sonra Avustralya Milli Takımı'nda forma giydi. Bu dönemde de gösterdiği performansla herkesin alkışını aldı."

"BURSASPORLU OSMAN İLE OYNADIK"

Mağusa'da futbol oynadığı dönemde Bursaspor'un uzun yıllar kalesini koruyan Osman Uçaner ile birlikte forma giydiğini anlatan Yaşar Behiç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bursaspor'u yıllardır takip ediyorum. Bursaspor'un kaleciliğini yapan Kıbrıslı Osman Uçaner ile birlikte futbol oynadık. Beni de o dönemlerde Mersin İdmanyurdu istiyordu ancak transferim sonuçlanmamıştı. Birçok kez dostluk maçları için Türkiye'ye geldik. Benim zamanımda Güvenç Kurtar gibi isimler futbolcuydu. Onlara karşı da forma giymiştim."

AZİZ TÜRK VATANDAŞI OLACAK

Oğlu Aziz Behiç'in Türk vatandaşlığına geçmesi için başvurularını yaptıklarını belirten Yaşar Behiç, son olarak şunları söyledi:

"Aziz Avustralya'da doğdu ve oranın vatandaşı. Türk vatandaşlığına geçişi için girişimlere başladık. Pazartesi günü de Kıbrıs'a gideceğiz. Aziz Galatasaray maçında forma giyemeyebilir ama daha sonraki maçlarda aldığı formayı da bırakmayacağından eminim."

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });