Haberler

Bu gece yarısından itibaren motorine 1 lira 17 kuruş indirim gelmesi bekleniyor

Güncelleme:

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren motorine 1 lira 17 kuruş indirim gelmesi beklenirken, fiyatlarda yaşanacak düşüşle birlikte İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 99 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 88 kuruştan satılacak.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

BU GECE YARISI BÜYÜK İNDİRİM YOLDA

Bu gece yarısından itibaren motorine 1 lira 17 kuruş indirim gelmesi beklenirken, pompaya yansıyacak indirimle beraber motorinin litresi İstanbul'da 40 lira 99 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 88 kuruştan satılacak.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Brent Petrol İstanbul Ankara Zam Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (13)

Selahn unak:

1 lira 17 kuruş :-) deli para. Depo da neredeyse 55 TL.. :-) Komedi bu...

69
8
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Depoda 1.5 litre hediye vay beeee 8 adım gideriz Murat kurum gibi konuşalım

60
7
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Bir gün indirirler 10 gün bindirler. Vatandaş alıştı bu düzene..

57
5
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

7 liraya geri düşürün yüzümüz yüler gerisi tırı vırı

53
4
yanıtYanıtla
Salim:

BU GECE İNDİRİM YARIN GECE ÜST ÜSTE BİNDİRİM TABİKİDEEE

28
2
yanıtYanıtla
Mucahit Kocyigit:

Bu işte bir yanlışlık olmalı zam bekliyorduk

20
5
yanıtYanıtla
Luckyboom:

Editörde iki tane haber taslağı var. Zam gelince birini, indirim olunca diğerini basıyor. Sadece tutarları değiştiriyor. Yüzümüz bir gülüyor, bir üzülüyor editöre göre. Tiyatro maskları etti bizi.

22
1
yanıtYanıtla
Metin Tokoğlu:

bindirimden indirim

19
2
yanıtYanıtla
İsmail Güneş:

İndirim gelecekse bilinki 2 gün sonra zam gelecek demektir.

13
2
yanıtYanıtla
murat bilir:

1 lira 40 kuruştu hani

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title