Haberler

Boş arazide bebek cesedi bulundu! Anne ve baba gözaltına alındı

Güncelleme:

Sancaktepe'de ölü doğduğu iddia edilen bir bebek boş bir araziye gömüldü. Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen anne ve baba, olayın ardından gözaltına alınırken soruşturma başlatıldı.

Sancaktepe'de ölü doğduğu iddia edilen bir bebek boş araziye gömüldü. Olayın ortaya çıkmasının ardından yabancı uyruklu anne ve baba gözaltına alındı.

İHBAR SONRASI ORTAYA ÇIKTI

Yenidoğan Mahallesi'nde yaşanan olayda boş araziye bebek cesedi gömüldüğü ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmanın ardından toprağa gömülü bebek cesedi bulundu.

Olayla ilgili yabancı uyruklu oldukları öğrenilen anne ve baba gözaltına alındı. Bebeğin geçtiğimiz pazar günü gömüldüğü öğrenildi. Bebeğin ölü doğduğu iddia edilirken olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sancaktepe İstanbul Bebek Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (7)

sade vatandaş:

kendi vatandaşlarımınzın yarattığı sorunlar yetmiyor bunlarlada uğraşıyoruz ülkeyi yöneten siyasetçiler ülkeye başımıza yıllarca sürecek bela aldılar

81
10
yanıtYanıtla
Ali Tezel:

Akp öncesi daha güzeldi herşey.

54
21
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Mesela ne güzeldi bir örnek ver ? 110 dolar asgari ücret mi ? Hastaneye gitmek için sabah 3'de kuyruğa girmek mi ? Bütün şehri dolaşıp aradığın ilacı bulamamak mı ? 8 ay sonrasına rontgen film randevusu almak mı ? Depremde bırak yeni evi külüstür bir çadırın bile 1 hafta sonra gönderilmesi mi ? Çöplerin patlayıp 39 kişinin ölmesi 12 kişinin hala kayıp olması mı ? Reno toros Murat 124 gibi tenekeden arabalar mı ? Güzel olan neydi ?

yanıt30
yanıt39
Mehmet :

Mahalle sakini o kadar güzel özetlemişsinki tebrik ediyorum yorumunuzdan 50 yaş üzerinizde olduğunuzu tahmin ediyorum benzin kuyruklarını tüp kuyruklarını hastane eczanelerindeki ilaç kuyruklarını ekmek almak için sırada beklerken ayak ve el parmaklarınızın donduğu günleri unutmadık Ali tezel ve yorumuna güzel laykı atanlarda bu günleri yaşamamış olanlardır kesin

yanıt16
yanıt18
Muharrem Güreli:

Suriyeliler devamli çocuklarını öldürüyor bu ilk değil sonda olmayacak bu omurgasızlar ülkeden gitmesi lazım

32
6
yanıtYanıtla
adem alemdar:

Yok daha neler iftira atma

yanıt6
yanıt14
Marko Apostolidis:

Bu tür şeylerin ara sıra türk uyruklu vatandaş tarafından işlenmemesi hatta tr dışında işlenmesi sevindirici... türkün adı çıkarsa 9a nasıl inecek 8e?

5
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title