Erdoğan'dan İhsanoğlu'na: Aceminin Eline Rezil Bir Dergi Tutuşturdular

Güncel Haberler

Başbakan, İhsanoğlu'nun Türk Solu dergisiyle pozunu eleştirerek, "Aceminin eline dergi tutuşturdular, rezil kapaklarında 'Kürt sorunu yoktur' yazıyordu" dedi.

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Diyarbakır'da miting yapan Başbakan Erdoğan, çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nu, Türk Solu dergisiyle verdiği poz üzerinden eleştirdi. İhsanoğlu'nun poz verdiği derginin daha önceki kapaklarını hatırlatan Erdoğan, "İstanbul’da bu aceminin eline bir dergi tutuşturdular. Bu monşer aday o dergiyi aldı poz verdi. Ben o derginin bazı rezil kapaklarını sizlere hatırlatacağım. Ne yazıyor biliyor musunuz: Kürt sorunu yoktur. Ben inanıyorum ki Diyarbakır’dan bu ırkçı adaya oy çıkmayacak. Bakın biz ırkçı değiliz, siyasi Kürtçü, siyasi Türkçü değiliz. Biz bütün yaratılmışları yaratandan ötürü seviyoruz." dedi.





Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da, İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan, CHP ve MHP'yi çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nu aday göstermeleri üzerinden eleştirerek "Piyasaya sürdükleri cumhurbaşkanı adaylarıyla bir kez daha eski Türkiye hayali kurmaya başladılar. Kimin kimle iş tuttuğunu ittifak yaptığını görüyorsunuz. Türk kardeşlerimin sorunlarını yıllarca inkar eden, her darbenin arkasında duran CHP yine sahnede. Milliyetçiliği ırkçılık olarak algılayan MHP sahnede. " dedi.

Haberler.Com - Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır, Türkiye, Politika, Güncel, Haberler