ÇYDD, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı

Güncel Haberler

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı açıklama yaparak, Türk ulusunun desteği ile laik, demokratik ve çağdaş bir Türkiye Cumhuriyeti için çocukların laik ve bilimsel eğitim hakkını savunmaya devam edeceklerini belirtti. Açıklamada, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ulusal egemenliğin simgesi olduğu vurgulandı ve Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan'ın önemi vurgulandı.

(İSTANBUL) - Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "Egemenliğin kayıtsız şartsız sahibi olan Türk ulusunun desteği ile laik, demokratik ve çağdaş bir Türkiye Cumhuriyeti için geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın laik ve bilimsel eğitim hakkının savunucusu olmaya devam edeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" açıklamasını yaptı.

Kaynak: ANKA / Güncel

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı, Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti, 23 Nisan, Türkiye, Çocuk, Ulus, Güncel, Haberler