CHP'li Yunus Emre: "Tek Adam Rejimini Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Başına Bela Ederken Türkiye'nin En Güçlü Adamı Olmak İstiyordu.

Yerel Haberler

CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre, “Bu tek adam rejimini Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin başına bela ederken; tek bir saplantısı vardı. Türkiye’nin en güçlü adamı olmak istiyordu. Ama üzerinden 5 yıl geçtikten sonra ve önümüzdeki seçimlere güvenle, inançla girerken herkes şunu gördü. Erdoğan ne yaparsa yapsın, bütün baskı uygulamalarını devreye soksa da Türkiye’nin en güçlü adamı olamadı. Çünkü Türkiye’nin en güçlü adamı Ankara’da Çankaya’da bir tepede yatıyor. Ölümünün üzerinden 84 yıl geçmiş olsa bile Ankara’da, Çankaya’da Türkiye’nin en güçlü adamı yatıyor” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre, "Bu tek adam rejimini Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin başına bela ederken; tek bir saplantısı vardı. Türkiye'nin en güçlü adamı olmak istiyordu. Ama üzerinden 5 yıl geçtikten sonra ve önümüzdeki seçimlere güvenle, inançla girerken herkes şunu gördü. Erdoğan ne yaparsa yapsın, bütün baskı uygulamalarını devreye soksa da Türkiye'nin en güçlü adamı olamadı. Çünkü Türkiye'nin en güçlü adamı Ankara'da Çankaya'da bir tepede yatıyor. Ölümünün üzerinden 84 yıl geçmiş olsa bile Ankara'da, Çankaya'da Türkiye'nin en güçlü adamı yatıyor" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi, Recep Tayyip Erdoğan, Yunus Emre, Türkiye, , Haberler