Başkan Türkyılmaz Net Konuştu:

Güncel Haberler

Mudanya Belediyesi Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı 2'nci oturumu CHP'den 11, AKP'den 7 MHP'den 3 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi.

2017 Mali Yılı Performans Programı oy çokluğuyla kabul edilirken, altı kişilik kadastro bilirkişi seçimleri gerçekleştirildi.
Mudanya Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2'nci oturumu, Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısı öncesinde kendisine yöneltilen sorulara açıklık getiren Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Her zaman söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim. Haramilerin hırsızların her zaman düşmanı olmaya devam edeceğim. Yarası olan gocunur. Ben hiçbir zaman kendimden şüphe etmedim" dedi. Söylediklerinin açık ve net olduğunu da dile getiren Türkyılmaz, "Bu ülkenin değerlerine, Atatürk ilke ve devrimlerine el ve dil uzatanlara, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlere karşı en sert söylemlerim devam edecektir. Kendinden şüphesi olan varsa üstüne alınsın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hayri Türkyılmaz, Uğur Mumcu, Mudanya, Eylül, Güncel, Haberler