ANKARA AK PARTİLİ TURAN'DAN, İMAMOĞLU'NA ÖN SORUŞTURMA AÇIKLAMASI: GEREKSİZ BİR ADIM

Politika Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan ön soruşturmaya ilişkin, "Bir tek hizmeti olmayan kişilerin uyduruk konularla gündem olmasını ibretle izliyoruz.

Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan ön soruşturmaya ilişkin, "Bir tek hizmeti olmayan kişilerin uyduruk konularla gündem olmasını ibretle izliyoruz. İmamoğlu'nun kimliğini kişiliğini herkes biliyor. Hizmet yapmaktan öte ileriki yıllar için psikolojik manevralar yaptığını görüyoruz. Bu tarz niyeti olan bir insana imkan verecek adımlar atılmaması lazım. Gereksiz bir konu diye düşünüyorum" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. CHP'de yaşanan son istifaları değerlendiren Bülent Turan, "Parti Meclisi (PM) üyesi Gaye Usluer istifa etti. Tabi ki bu CHP'nin kendi sorunudur, iç meselesidir. Söylemek isterim ki CHP'nin, artık yönetilemeyen, umut olmaktan çok uzak, iktidar alternatifinin çok ötesinde savrulan bir parti haline geldiğini bugün bir kez daha teyit etmiş olduk. Sadece su alan bir gemi değil, pusulasız bir kaptanla rotasını iyice kaybetmiş bir gemi haline gelmiştir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Ekrem İmamoğlu, Bülent Turan, İstanbul, AK Parti, Politika, Haberler