Haberler

Malatya Barosu Kadın Hakları Komisyonu 8 Mart'ı kutladı

Güncelleme:

Malatya Barosu Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Avukat Duygu Hanlıoğlu Levent, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, 'Kadın emeğinin görünür olduğu bir dünya özlemiyle mücadelemizi ve dayanışmamızı sürdüreceğiz' dedi.

Malatya Barosu Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Avukat Duygu Hanlıoğlu Levent, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Kadın emeğinin görünür olduğu bir dünya özlemiyle mücadelemizi ve dayanışmamızı sürdüreceğiz" dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Malatya Barosu Kadın Hakları Komisyonu tarafından basın açıklaması yapıldı. Komisyon Başkanı Av. Duygu Hanlıoğlu Levent, 8 Mart'ın 'Eşit işe eşit ücret' isteyen kadınların bugünkü eşitlik ve adalet mücadelesine ışık tuttuğu dayanışmanın adı olduğunu söyledi. 8 Mart'ın Kadın hakları ihlallerine karşı yaşamın her alanında eşitlik ve adalet talep etme kararlılığı ile kadın mücadelesinin sembolü olduğunu belirten Levent, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında kadınların sanat, spor ve bilim dallarında uluslararası arenada elde ettiği başarılarla mücadelemize güç katıyor. Kadınların yıllardır büyük bir inançla ve azimle sürdürdüğü mücadele demokrasinin temellerini oluşturuyor. Malatya Barosu olarak uzun yıllar verilen kadın mücadelesi sonucunda elde edilen kadın hak ve kazanımlarından bizi bir nebze dahi geriye götürecek her türlü söylem, girişim, eylem ve karanlık zihniyetin karşısında olacağımızı bir kez daha vurguluyoruz. Kadın insan haklarının yaşama geçirildiği, kadının hayatın her alanında erkekle eşit durumda ve özgür bir birey olarak var olduğu, ayrımcılık, yoksulluk ve şiddetin son bulduğu, kadın emeğinin görünür olduğu bir dünya özlemiyle mücadelemizi ve dayanışmamızı sürdüreceğiz." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadınlar Günü Malatya 8 Mart Dünya Hukuk Kadın Yerel Güncel Haberler

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 'SMA' eylemi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde "SMA" eylemi

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 'Allah bana yeter'den daha güzel cümle var mı?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 'Allah bana yeter'den daha güzel cümle var mı?

Bakmadan Geçme

15 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 15-16 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15-16 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! MasterChef Battal Kaan kimdir? 2024 MasterChef Battal Kaan kaç yaşında, nereli? Almanya İskoçya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya İskoçya maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? MasterChef Eray Erkan kimdir? 2024 MasterChef Eray Erkan kaç yaşında, nereli? 17 Haziran Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 17 Haziran burç yorumları nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü (Boğaz Köprüsü) SMA olayı ne, SMA eylemi yapan kim? MasterChef Yıldız kimdir? 2024 MasterChef Yıldız kaç yaşında, nereli?
Kırklareli'ni dolu yağışı vurdu! Ortalık savaş alanına döndü

Kırklareli'ni dolu yağışı vurdu! Ortalık savaş alanına döndü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title