Haberler

AK Parti'den İftar Yemeği

AK Parti'den İftar Yemeği

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı Kumanya Yardımı Yaptığı Vatandaşlara İftar Yemeği Verdi.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı kumanya yardımı yaptığı vatandaşlara iftar yemeği verdi.

Merkez İlçe Başkanı Muammer Ataç tarafından Alaborina Restaurant'ta düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Kozlu Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Milletvekili Fazlı Erdoğan, Şırnak'ın Gabar Dağında 13 askerin şehit edilmesinden büyük üzüntü duyduklarını dile getirdi. Erdoğan, "Onlarca şehit veren ülkemiz bundan sonra da verecektir. Şehit düşenlerin yeri çok mukaddestir. Acımız büyüktür. Pusu kurmuşlardır, kuracaklardır. Ama ülkemiz teröristlerin üstüne giderek, bu pusu kuranları bulup gereğini yapacaktır. Hiç kimsenin gücü Türkiye devletini yıkmaya yetmez" dedi.

İl Başkanı Hamdi Uçar da, Ramazan ayının yardımlaşmanın had safhaya ulaştığı ay olduğunu belirterek, "Seçimlerde ülkemizin geleceği için bize oy veren herkese teşekkür ederim. Bayramınızı şimdiden kutlar, hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

Merkez İlçe Başkanı Muammer Ataç ise, teşkilat olara bugüne kadar üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini belirterek, omuzlarında olan yükün bilincinde olduklarını vurguladı. Ataç, "Teşkilat olarak bugüne kadar üzerimize düşen görevi layıkıyla, imkanlar dahilinde elimizden geldiği kadar yaptık. Bu gün de üzerimizde olan sorumluluğun, omuzlarımızda olan yükün bilincide olarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Merkez ilçe teşkilatı olarak mübarek ramazan ayını dolu dolu yaşamaya çalıştık. Siz değerli Mahalle başkanlarımızın tespit ettiği yardıma muhtaç aileleri yerinde ziyaret ederek kumanya yardımlarımızı gerçekleştirdik. Son olarak içinde bulunduğumuz akşam bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi, bu mübarek gecenin feyzini, bereketini Allah bizden, evimizden eksik etmesin" dedi.

(ET-AK)

09.10.2007 14:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel
İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Açıklamalar peş peşe geliyor

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Açıklamalar peş peşe geliyor

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Seçil Erzan davada yalnız kaldı! Kararın ardından gözyaşlarına boğuldu

Kararın açıklanmasının ardından gözyaşlarına boğuldu

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });