Haberler

Fenerbahçe'den Türk futbol tarihinde benzeri görülmemiş protesto: Bizim için futbol bitmiştir

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a 3-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından sarı-lacivertliler, hakem Ali Şansalan'a tepki göstermiş ve Kim-Min Jae'nin 23. dakikada ikinci sarı kartla oyundan atılmasına ateş püskürmüştü. FB TV ekranlarında bu durumu protesto eden Fenerbahçe, karşılaşmanın özetini 23. dakikaya kadar gösterdi ve ardından ekranda, "Maç yayını sona ermiştir. Maçın 23. dakikasından sonra bizim için futbol bitmiştir" cümleleriyle başlayan bir mesaj yayınladı.

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'a 3-1 mağlup oldu ve liderliği bordo-mavililere kaptırdı. Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertliler hakem Ali Şansalan'a büyük tepki gösterdi. FB TV ekranlarından maçın özetini yayınlayan Fenerbahçe daha önce benzeri görülmemiş bir protestoya imza attı.

"BU YAŞANANLAR FUTBOL DEĞİLDİR"

FB TV ekranlarında Kim-Min Jae'nin ikinci sarı kartı gördüğü dakikaya kadar maçın özetini yayınlayan sarı-lacivertliler, 23. dakikada yayına son verdi ve ekranda bir yazı çıktı. Bu yazıda, "Maç yayını sona ermiştir. Maçın 23. dakikasından sonra bizim için futbol bitmiştir. Bu yaşananlar futbol değildir, bunun ne olduğu tüm kamuoyunun takdiridir" ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'den Türk futbol tarihinde benzeri görülmemiş protesto: Maç yayını sona ermiştir

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (17)

HABİP ÖZCAN:

fenerbahce ıcın futbolun bıttıgı dogrudur.Bu saatten sonra gıdıp kumla oynasınlar.Trabzonspor gerekli arac gereci saglayacaktır.Kum kovası kürek vs.....

49
66
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Sen git 100.yılınız için hazırlık yap şunun şurasında ne kaldı 100 yılınıza

yanıt29
yanıt16
kadir bedir :

aga bu hakem bunlara ne yaptı bu kadar anlamış değilim.. kim jeanın 2. sarı kartı net sarı ve penaltı net penaltı.. szalai adamla resmen güreşmiş ve kündeye getirmiş.. tabi her maçta serdar efendi bu pozisyonları yaparak penaltı gelmiyordu, şimdi penaltı olunca haksız olduğunu düşünüyorlar.. bu fb yönetimi değil miydi hakemlerde hata yapar onlarda insandır diye bildiri yayınlamadı mı bjk ve bir kaç yanına aldıkları takımla. Gs konya maçında hakem tarafından 3 yıl önce doğradığında neredeydiler.

38
22
yanıtYanıtla
Suha Bahtiyar:

haksızlıkla maç ve şampiyonluk kazanmaya alışkın olanlara doğrular hazımsızlık yapar.. gargara yapın geçer yeğenler

22
28
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Bence Futbol federasyonu kurallar Fenerbaçe ye göre yazsın. Fener aleyhine kart gösterilemez. on faulun biri çalınabilir ancak ceza sahasına uzak ise. Kalecinin içeri aldığı top gol olarak değerlendirilemez çünkü kaleci kaymıştır. Kaleci topu kalenin içindeyken atlayarak tutuyorsa gol geçerli değildir. Yönetime emzik verilmemiş ise ağlaması normal karşılanmalı gibi......

24
24
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Operasyon çocuğu ali şansalan

22
22
yanıtYanıtla
Serkan Baş:

Ofsayt çizgisini bile tartışan bu garip topluluk, futbol cahili olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Kim-Min Jae, zamanlama hatası yaparak rakip oyuncuya omuz hamlesi yapacakken geç kalıyor ve rakibi önüne geçince kolu ve omzuyla rakibini sırtından itiyor. Karar 0 doğru. Size göre zaten sizin aleyhinize olan her gün futbol bitiyor, koskoca Ali Koç' un maç sonu açıklamaları tam bir skandaldır. Mahalle maçından sonra maçı aralarında değerlendiren çocuk gibisiniz. Utanç vericisiniz.

26
13
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Hoşunuza gitmiyorsa çekilin o zaman kardeşim ligden... amma yaygara yaptınız haaa.!!! Sanki ilk defa size oluyor ve sadece size oluyor haa!!! Fenerin başına şöyle doğru dürüst bir başkan gelmeyecek mi ya??

21
18
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

artık maçlar 90 dakika değil 23 dakika oynansın demek istemişlerdir. çok komik. yakında ligden çekileceklerini de ilan ederler umarım.

22
15
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Ne federasyonmuş yahu. Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'de kazan kaldırdı. Futbol torpille yönetilmez. Birlik beraberlik gerektirir. Hollanda, Belçika, Portekiz kadar para harcıyoruz ve Malta, Cebelitarık, Gürcistan , Macaristan ile aynı seviyedeyiz.

19
5
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title