Haberler

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Düşme endişemiz yok

Güncelleme:

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, Kayserispor'un düşme gibi bir düşüncesinin, endişesinin hiç olmadığını ve olmayacağını söyledi. Çamlı, kalan son 5 haftada, ligde kalma mücadelesi veren Pendikspor, Fatih Karagümrük ve Konyaspor ile karşılaşacaklarını belirtti.

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, Kayserispor'un düşme gibi bir düşüncesinin, endişesinin hiç olmadığını ve olmayacağını söyledi.

Çamlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kalan son 5 haftada, ligde kalma mücadelesi veren Pendikspor, Fatih Karagümrük ve Konyaspor ile karşılaşacaklarını belirtti.

Kayserispor'un ne yaptığını bilen bir takım olduğunu belirten Çamlı, "Son 5 maç. Teknik heyet, futbolcular kenetlendi. Gereğini de yapacaklar. Ben sporcularıma da teknik heyetime de güveniyorum. Kayserispor'un düşme gibi bir düşüncesi, endişesi hiç olmadı, olmayacak da Allah'ın izniyle." diye konuştu.

"Kayserispor çıkacak, aslanlar gibi mücadele edecek"

Bugün Pendikspor'a konuk olacaklarını dile getiren Çamlı, "Futbol, dürüst ortamda, dürüst yönetildiği zaman, kaybedersin kazanırsın hiç sorun yok. Onun için Kayserispor çıkacak, aslanlar gibi mücadele edecek. Maçını da kazanacak ve dönecek inşallah." değerlendirmesinde bulundu.

Şu anda 37 olan puanlarını 40'ın üzerine çıkaracaklarına inandığını belirten Çamlı, "İnşallah 40'ı, 45'i, 48'i de görürüz. Ben buna inanıyorum çünkü bizim takımımız, aslında baktığın zaman çok iyi oyunculardan kurulu bir takım fakat yaşadığımız şanssız sakatlıklar nedeniyle takım biraz gerileme noktasına gitti ama inşallah bundan sonra kalan 5 maçı Kayserispor kendine yakışır şekilde tamamlayıp, bu ligi bu sene bitirecek inşallah." ifadelerini kullandı.

Her zaman yanlarında olan taraftarlardan, ligin son haftalarında da kendilerini desteklemelerini isteyen Çamlı, şunları kaydetti:

"Taraftarımız çok iyi, çok özverili. Deplasmandı, iç sahaydı hiç dinlemeden her maça ilgi gösteriyorlar. İçeride oynayacağımız iki maç var. Karagümrük ve Konya maçında lütfen tribünleri doldursunlar. Takımlarına güvensinler, desteklerini versinler. Önümüzdeki yıllarda da Kayserispor bu şehre çok daha büyük sevinçler yaşatacak. Ben buna canı gönülden inanıyorum. Kavganın olmadığı, sevgi ve kardeşliğe davet eden statların olduğu, kaos ortamından uzak bir lig diliyorum. Kim şampiyon olursa onu tebrik edip, kim düşerse de ona aynı şekilde üzüleceğimizi ifade ediyorum. Kaosun ve kargaşanın olmadığı, güzel, ülke için, millet için, kardeşliğin sembolü olabilecek ortamların oluşacağı bir sezon diliyorum."

Mondihome Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında bugün Siltaş Yapı Pendikspor'a konuk olacak. Kayseri ekibi, geride kalan 33 haftada 37 toplarken, rakibi de topladığı 30 puan ile düşme hattında yer alıyor.

Kaynak: AA / Spor

Fatih Karagümrük Kayserispor Pendikspor Ali Çamlı Konyaspor Kayseri Konya Futbol Spor Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title