Haberler

Sağlık Bakanı Mehmet Müeezinoğlu Açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yunanistan'ın akılcı düşünemediği için ekonomik krizi atlatamadığını belirtti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yunanistan'ın akılcı düşünemediği için ekonomik krizi atlatamadığını belirtti. Yunanistan'ın dar milliyetçi bir akımın rüzgarına kapıldığını ifade eden Müezzinoğlu, alternatif tıpla ilgili olarak da, "Alternatif tıp mutlaka bilimsel altyapısını yaptıktan sonra milletimizin hizmetine girmeli" dedi.

Bir dizi açılış ve ziyaretler için Kırklareli'ne gelen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu buradan Babaeski'ye geçti. Babaeski Kaymakamlığı'nı ziyaret ettikten sonra TOKİ tarafından yaptırılan 100 yataklı Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret eden Müezzinoğlu, Yunanistan'ın ekonomik durumu ve alternatif tıp ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"YUNANİSTAN AKILCI DAVRANMAK YERİNE DAR BİR MİLLİYETÇİLİĞİN RÜZGARINA KAPILDI"

Yunanistan'ın ekonomik krizi daha akılcı bir şekilde atlatabileceğini kaydeden Müezzinoğlu, "Ekonomik krizi atlatmasında bana göre Türk ekonomisinde Türk halkının Yunanistan'a ciddi katkısı olur ama ne yazık ki biraz akılcı düşünmekten ziyade dar milliyetçi bir akımın rüzgarına kapıldılar gibi görünüyor. Ümit ederim ki öncelikle Yunanistan'ın hem ekonomik krizden çıkması hem de Yunan halkının yarınlara daha güvenle gidebilmesi açısından süreci iyi yönetmeleri gerekir. Biz Türkiye olarak onarla dostluk elimizi uzatıyoruz, uzatmaya da devam edeceğiz. Ama tabi ki Batı Trakya'daki soydaşlarımıza yapılacak yanlışlar olduğu zaman da duruşumuzu ve tavrımızı net olarak belirleriz" dedi.

"ALTERNATİF TIP BİLİMSEL YOLCULUĞUNU YAPTIKTAN SONRA MİLLETİN HİZMETİNE GİRMELİ"

Alternatif tıpla ilgili açıklamalarda da bulunan Müezzinoğlu, alternatif tıbbın televizyonlardaki reklamlarla sağlıklı bir noktaya taşınmasının mümkün olamayacağını söyledi. "Alternatif tıp şayet bu milletin hizmetinde olacaksa mutlaka bilimsel altyapısını ve bilimsel yolculuğu yaptıktan sonra milletimizin hizmetine girmesi lazım" diyen Müezzinoğlu, sözlerini şu şekilde tamamladı:

" Tıbbın temel ilkesi vardır, önce zararlı olmamak. Dolayısıyla biz şimdi televizyon ekranlarında faydası ve zararın ne olduğunu bilmediğimiz bir hadiseyi desteklememiz söz konusu olamaz. Bilimsel araştırmalar yaptıktan sonra ancak halkımızın hizmetine sunabiliriz. Önümüzdeki süreç içinde bakanlık olarak çalışmalarımızı yeniden değerlendireceğiz. Üniversitelerimize de düşen görev ve sorumluluk olursa bu görev ve sorumlulukları onlardan isteyeceğiz." - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Müezzinoğlu Yunanistan Kırklareli Babaeski

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });