Haberler

Tepkiler büyüyor! Genco Erkal'dan Muharrem İnce'ye sert eleştiri: İmzayı bulunca başı dönmüş

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı adaylığını ilan eden Muharrem İnce'ye Gökhan Özoğuz, Fazıl Say ve Gonca Vuslateri'nin ardından bir tepki de Genco Erkal'dan geldi. İnce'nin kendisini desteklemeyen ünlü isimlere "sözde sanatçı" demesine sinirlenen Erkal, "100.000 imzayı bulunca başı dönmüş, sağa sola 'sanatçı bozuntusu' diyen bu beyefendiye biz ne diyelim?" dedi.

Seçimlere sayılı günler kala Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adayı olması ve Millet İttifakı'na ilişkin kullandığı sert ifadelere yönelik tepkiler de sürüyor. Cumhurbaşkanı adayı olacağını ilan eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye Gökhan Özoğuz, Gonca Vuslateri ve Fazıl Say'ın ardından usta sanatçı Genco Erkal'dan da geldi.

MUHARREM İNCE'NİN 'SÖZDE SANATÇI' ÇIKIŞI SİNİRLENDİRDİ

İmza toplama sürecinin 4'üncü gününde 100 bin imza barajını aşan İnce, Cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında partisinin genel merkez binasında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında kendisini desteklemeyen ünlü isimleri "sözde sanatçı" olmakla suçlayan İnce, "Sırça köşklerde yaşayanlar, sırça köşklerinden çıkmayanlar, salon siyasetçileri, oturdukları yerden benim aleyhimde tweet atan, sözde sanatçılar… Siz bunları gördünüz mü? Bu zorlukları gördünüz mü?" ifadelerini kullandı.

GENCO ERKAL: İMZAYI BULUNCA BAŞI DÖNMÜŞ

Muharrem İnce'nin 'sözde sanatçı' sözlerine Genco Erkal'dan yorum gecikmedi. Twitter hesabından Muharrem İnce'nin fotoğrafını paylaşan oyuncu "100.000 imzayı bulunca başı dönmüş, sağa sola 'sanatçı bozuntusu' diyen bu beyefendiye biz ne diyelim?" notunu düştü.

Tepkiler büyüyor! Genco Erkal'dan Muharrem İnce'ye sert eleştiri: İmzayı bulunca başı dönüş

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Gonca Vuslateri Gökhan Özoğuz Muharrem İnce Genco Erkal Fazıl Say Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

hakan şen:

Yürü Muharrem Başkan, boşver sen bu uyanıp sandığa bile gitmeye kibirlenen ekran provakatörlerini halk seni konuşuyor devam et

146
73
yanıtYanıtla
Yavuz sivas:

Bunlar degilmiydi herkes özgürdür diyenler Demokrasiyi savunanlar?muharrem inceye gosterdiginuz tepkinin 10 da 1 ini chpye hdpye gosteremediniz be

77
44
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Rahmetli Kemal sunalın bir filmi geldi aklıma. Adam içip sarhoş olunca yanındakiler kardeşi, şarhoşluğu geçince sen kimsin diyordu. İnce de akşama kadar halkçı, akşam da maşallah ramazan falan dinlemeyen pilot. O yüzden ben vazgeçtim ona oy vermekten şımardı hemen

52
62
yanıtYanıtla
MEHMET KAMİL SALAK:

İster ver ister verme. Bu adamla niye böyle uğraştınız. Ne AKP ne CHP. İster İnce olsun ister olmasın.

yanıt5
yanıt2
x girilmez:

Allah chp zihniyetine fırsat vermesin, şu hallere konuşmalara bak, eskiden söyledikleri bir laf vardı bakın ne diyorlar dı "Biz asılız, bizim istemediğimiz bir şeyin bu ülkede olması mümkün değil" bunu diyen insanın ruh hali kazanırlarsa neler yapacakları belli

57
46
yanıtYanıtla
Demir Cömertoğlu:

Adam akp ye calisiyor daha cozemedinizmi

35
66
yanıtYanıtla
MEHMET KAMİL SALAK:

Boş muhabbet seninki. İnce olmasada KK ya oy atmayacağız. Bunu anla.

yanıt12
yanıt0
Kaan Korkmaz:

Şu Gökhan Akoguz denen cinse uyuz olan bir tek benmiyim.

67
26
yanıtYanıtla
Yargıç:

Chpliler kuduruyor.Muharrem ince 5 yıl önce onların adayı idi ve tapıyolardı.Şimdi chp dışında diye hain ilan edildi.Aynısını Ecevit'e yaptılar.Yani chp'li için ya chplisindir yada gerizekalı!!!

64
27
yanıtYanıtla
Cenk Erdiler:

Ak trol oylarıyla..

23
48
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title