Haberler

Survivor Büşra, Düşerek Kalçasını Sakatladı

Güncelleme:

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Dalaka ile yarışan Büşra, su parkurunda dengesini kaybederek bariyere çarpıp denize düştü. Sudan çıkamayan Büşra'nın yardımına ise Hikmet koştu.

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasının 71. son bölümünde, ödül oyunu sırasında korku dolu anlar yaşandı. Deniz üzerinde kurulan platformda, siyah takımdan Katerina Dalaka ile yarışan Büşra dengesini kaybederek suya düştü. Bariyere çarpan Büşra bir süre sudan çıkamayınca yardımına takım arkadaşları koştu.

SUDAN ÇIKAMADI

Survivor 2019'un 16 Mayıs Perşembe ekrana gelen son bölümde iki takım Punta Cana ödüllü oyunda karşı karşı geldi. Oyun sırasında ise beklenmedik bir olay yaşandı. Deniz üzerine kurulan platformda Dalaka ile yarışan Büşra, dengesini kaybederek sert bir şekilde tahta bariyerler çarptı.

Suvivor Büşra, Düşerek Kalçasını Sakatladı

Aldığı darbeyle bir süre sudan çıkmayan Büşra'nın yardımına Hikmet koştu. Hikmet, Büşra'yı sırtına alarak karaya çıkardı. Kalçasını sakatlayan Büşra, oyuna devam edemediği için oyuna Ria devam etti.

Suvivor Büşra, Düşerek Kalçasını Sakatladı

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftalardır oyun kazanamayan beyaz takım, ödül oyununda yine başarısız oldu. Siyah takım ödülü kazanarak Dominik Cumhuriyeti'nin en doğusunda yer alan La Altagracia eyaletinde bir tatil beldesi olan Punta Cana'da keyif dolu bir gün geçirdi.

BORA SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Ödül oyununu kaybeden Bora, sinirini takım arkadaşlarından çıkardı. Bora, "Dokuz kişilik takımda yüzde 50'nin altında ortalamaya sahip kişiler sayı alıyorsa sürekli burada bir problem var demektir. Bu şanssızlık değil. Onlar doğru eksildiler. Dört erkekleri olduğu için hedefi bulduklarında gerekeni yapıyorlar.Böyle devam ederse uzun süre yararlanamayacağız ödüllerden" diyerek tepki gösterdi.

Suvivor Büşra, Düşerek Kalçasını Sakatladı

"ŞANSSIZLIK DEĞİL, TAKIMIMIZ ZAYIF"

Oyun sonrasındaki seremonide söz alan Hikmet, isim vermeden takım arkadaşlarını eleştirdi. Hikmet, "Özellikle diğer arkadaşlarımız bize geldiğinden bu yana dibe vurdular. Bora, Seda, Okay ve benim performanslarım iyi.Ancak diğerlerinin performanslarını iyi bulmuyorum. Bir sivrilen isim yok. Karşı tarafta en kötü yarışmacı bilesayı alabiliyor. Şanssızlık değil takımımız çok zayıf. En kısa zamanda doğru eksilmemiz lazım. Yoksa böyle giderse Survivor bitene kadar aç kalacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bora Füzesi Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

Bakmadan Geçme

Filenin Sultanları maçı ne zaman 12 Haziran Çarşamba? Süper Lig ne zaman başlıyor 2024-25? #9917 Steam çöktü mü? 12 Haziran Çarşamba Steam sorun mu var? Karne tebrik mesajları, en güzel karne tebrik mesajları nelerdir? 2024 en güzel karne tebrik mesajları. 12 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Örnek karne görüşleri 2024! Öğretmenler için karne görüşleri örnekleri nelerdir? Karne görüşü örnekleri 2024! Karne görüşü ne yazılır? Öğretmen karne görüşleri örnekleri! 12 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 12 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 12 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 12 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 12 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 12 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 12 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Hizbullah ile İsrail gerilimi artarak devam ediyor! Sınırda şimdiye kadarki en derin saldırı yapıldı

Hizbullah ile İsrail gerilimi artarak devam ediyor! Sınırda şimdiye kadarki en derin saldırı yapıldı

500

Yorumlar (19)

şaban:

bunlar 10 sene öncenin programı bitti artık survivorda ne olursa olsun izlemiyorum şahsen

23
2
yanıtYanıtla
Anap:

Aferin Yörük Deli Hikmet. Yunansever fenerli Acun''un hakkından aslan gibi geliyor.

11
4
yanıtYanıtla
grean:

Atakanın Yusufun Emrenin de hakkından geliyor. bizimkiler Hikmete karşı Yunanlıları da dolduruyor üstelik. Emrenin annesi bağlandı herkese selam söyle diyemedi :) Atakana Yusufa Dalakaya selam söyle dedi. :) Hikmet oyuncu filan değil düz adam tiyatro yapmıyor, biraz tiyatro yapsa aslında daha sevilir. Siyah takım tam tiyatrocu gibi. Seda ve Hikmeti destekliyorum.

yanıt1
yanıt2
Tim0135:

Keşke bir füze fln düşsede topunuz geberse acun da dahil!! Türk Gençliğini zehirleyen boş varlıklar!!

7
3
yanıtYanıtla
Suver:

Ya survivor e gelenlerin dögmelerine bakın Allah aşkina bunlar müslüman türk çocuğu olamaz, Atatürk gençliğide olamaz.Atatürkün batıya ilim irfan ögrensin diye gönderipde, batinin kötü tarafini alan ecdadin torunlari yaziklar olsun

7
1
yanıtYanıtla
Oğuz:

Yav bunların hepsi tok günlük yemeklerini yiyiyorlar kamera arkası görüntleri yok dikkat edin ödül yemeklerini yediği zaman aç gibi yiyiyorlar mı tabanlarında bile yemek bardaklarindaki meyve suyunu bile içmiyorlar doğru düzgün

6
1
yanıtYanıtla
a.a.a:

Birlikte Krem yapıp sürerler artık birbirine. .

4
2
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Yarışmada ölüm olursa program izlenir

2
3
yanıtYanıtla
sait:

nerde ilk yılların mükemmel survivorı nerde şimdiki ruhsuz sıkıcı ve halktan yarışmacı yerine hep kendi programlarına çıkan tipleri ve eş dost tanıdık olan tipleri yarışmacı yapıyor acun yüzbinlerce başvuranın hakkı yiyor o insanlar boşuna başvuruyor

3
0
yanıtYanıtla
lolo:

ilk resimdeki kol kadının mı? İyi kas varmış.

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title