Haberler

Survivor Türkiye Yunanistan'da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu!

Güncelleme:

Survivor 2019'un ekrana gelen son bölümünde hem araba ödülü oyunu hem de eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da bu hafta adaya veda eden isim Vasilis Vasilikos oldu.

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının son bölümünde elenen isim belli oldu.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Yunan takımında yapılan ada konseyinde Tony ilk eleme adayı olarak belirlenmişti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Kyriakos tarafından ikinci eleme adayı olarak Spyros, Katerina Dalaka tarafından ise üçüncü aday olarak Vasilis açıklanmıştı. Böylelikle sırasıyla Spyros, Tony ve Vasilikos bu hafta eleme adayları olmuştu. Yunanistan'da yapılan sms oylamasının sonuçlarına göre elenen isim belli oldu. Survivor Türkiye Yunanistan'a bu hafta Yunan takımından Vasilis Vasilikos veda etti.

Survivor Türkiye Yunanistan'da Elenen İsim Belli Oldu!

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye Yunanistan'da bu hafta araba oyunu oyunu adeta nefesleri kesti. Araba oyunu için Dalaka ve Sude 2 ayrı takım oluşturdu ve Dalaka'nın takımı (siyah takım) 10-9 Sude'nin takımı (beyaz takım) karşısında kazandı. Katerina Dalaka'nın takımı ise kendi arasında 'siyah mı beyaz mı?' oyunu oynadı. Survivor 2019'da bu hafta arabayı Sabriye kazandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

survivor türkiye yunanistan Yunanistan Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (17)

rıfat:

sabriye de ancak yazı tura ile araba verirsen kazanabilirdi. acun survivor ile maskaralığı iyice birbirine karıştırdı. daha da seyredilmez bu aşk tiyatrosu.

11
1
yanıtYanıtla
LİLİ:

RIFAT KARDEŞİM NE KADAR DOĞRU YAZMIŞIN ŞU SABRİYEYİ ACUN NE YAPACAKSA BECERİKSİZİ ÖNEMSİYOR SİNİR OLUYORUM. . .

yanıt10
yanıt1
Oğuz Kağan:

Bu haber niteliği taşımıyor ki

6
0
yanıtYanıtla
ADNAN:

ACUN BEY BU SEZON OLMADI BİR DAHAKİ SEFERE

6
0
yanıtYanıtla
mustafa arslan:

akşam kanalı proğramı açdım rezillikden başka bişey yokdu hemen değişdirdim kanalı en iyisi hayvanlar alemi belgesel izlemek

1
4
yanıtYanıtla
ayşe:

takımlar niye birleşti, ne anlamı kaldı türkiye-yunanistanın ve daha önemlisi atakanla dalaka niye aynı takımda, yoksa survıvor bir aşk dizisi mi oldu?

3
1
yanıtYanıtla
Taner özen:

Bu seneki Survivor tatmin etmedi kadro iyi değil kaldiki acun Yunan takımını getirmiş türk yarışmacıları varken bu nereden çıktı bide geçtiğimiz sene karma takım yapti yarışmacıların dengesi bozuldu bu nereden çıktı bunu yapıyorsan Survivor başlarken yapsin

4
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Gayet güzel hiç kaçırmadan izliyorum acun bey şunu anlamadım şimdi biz hangi takımı tutacağız türk takımı diye bir şey vardi

1
3
yanıtYanıtla
61:

BU YUSUF VE ATAKAN YALAMALARINI VE PANORAMADAKI SEMIH INEGINI ISTEMIYORUZZ. . .

2
1
yanıtYanıtla
nezir:

milleti uyutun kandil gecesi Survivor Türkiyeyi seyredin ki millet kurtulsun

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title