Haberler

Bilecik'te Köylerin Alt Yapısı İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Güncelleme:

Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi Su ve Kanal Müdürlüğü ekipleri, KÖYDES projesi kapsamında köylerin alt yapı sorunlarını çözmek için çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar sayesinde 9 köyün alt yapı sorunu çözülecek.

Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi Su ve Kanal Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

"Köylerin Alt Yapısını Destekleme" (KÖYDES) projesi bünyesinde kanalizasyon hat çalışması, içme suyu çalışması, sulama hattı onarımı işlemleri büyük titizlikle devam ediyor. Bu çalışmalar çerçevesinde Yenipazar'ın Yukarıboğaz, Söğüt'ün Geçitli, Yeşilyurt, Pazaryeri'nin Ahmetler, Merkez'de Yeniköy ve Abadiye, Bozüyük'te Karaağaç, Gölpazarı'nda Kavak, Osmaneli'nde Kazancı köylerinde yapılan çalışmalar sayesinde vatandaşların alt yapı sorunu çözülecek.

Çalışmaları değerlendiren Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, "Milletimize hizmet yolunda ihtiyaç duyulan her alanda yatırımlarımız sürüyor. Bugün 9 köyümüzdeyiz. Yarın memleketimizin ihtiyaç olan her köşesinde çalışmalarımıza aşkla devam edeceğiz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bilecik Valiliği Bilecik Köydes Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title