Haberler

Aldatılan damadın intikam planı! Görüntüleri gören gelin düğün salonunu terk etti

Güncelleme:

Çin'de bir adam, düğün hazırlığı yaptığı müstakbel eşinin kendisini aldattığını öğrendi. İntikam planı hazırlayan damat, düğünde nişanlısının müstehcen görüntülerini dev ekranda davetlilere izletti.

İki kişi arasındaki ilişkinin en temel unsuru sadakattir. Çin'de viral olan bir video sadakatsizliğin en büyük örneği olarak gösterildi. Evlilik hazırlığı içinde olduğu nişanlısını aldatan gelin adayının görüntüsü damat tarafından düğün günü dev ekranda yayınlandı.

DÜĞÜNDEN BİR GÜN ÖNCE ALDATILDI

İsmi verilmeyen damat, düğünden bir gün önce gelin adayının kendisini bir otelde başka biriyle aldattığını öğrendi. Durum karşısında yıkılan damat adayı, düğünü iptal etmek yerine gelin adayından intikam almaya karar verdi.

Aldatılan damadın intikam planı! Görüntüleri gören gelin düğün salonundan kaçtı

İNTİKAMI ACI OLDU

Bir otelde gerçekleşen düğün olağan seyrinde giderken dev ekranda yansıtılan video konukları şok etti. Gelinin otel odasında yabancı biriyle ilişkiye girdiği anlar ekrana yansıtıldı. Damadın yakın arkadaşı tarafından yakalanan görüntüler karşısında gelin adayı adeta yerin dibine girdi. Olanlar karşısında utanan gelin salonu terk ederken düğün skandal görüntülerle son buldu. Damat adayının intikamı ve gelin adayının ihaneti sosyal medyada çok konuşulan konular arasına girdi.

Aldatılan damadın intikam planı! Görüntüleri gören gelin düğün salonundan kaçtı

Zehra Yaşık
Haberler.com - Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

Halo Dayı:

Çinde ki bilmem ne haberin bizde ne işi var. Haber niteliği mi bu şimdi. Buranın ahlakı zaten bozuk daha ne yapmaya çalışıyorsunuz.

509
39
yanıtYanıtla
Begitli İbrahim:

hani şöyle sizin başınızada gelirse yapıalcak en güzel şey şiddete başvurmak yerine bence mükemmel olmuş

yanıt109
yanıt55
mahmut:

Begitli İbrahim, İnsanların hatalarını örtmek gerek açık etmek değil. Türkiye de genç bir kızın bir hatasını böyle açık et de görelim. Şiddetin karalını yaşarsın

yanıt23
yanıt58
Anonim:

Kuzey Koreye Gidebilirsin Bunun İçin, Dış Dünyayla İrtibatı Kesmişler Sende Çok Meraklı Gözüküyorsun

yanıt11
yanıt2
itunes parax:

videonun devamini nerden izleyebiliriz acaba :) hani dedikleri kadar varmi baaabinda :))

yanıt13
yanıt15
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Haberin bizimle ne alakası var ? Sayfayı doldurmak için gelişine paylaşım yapıyorsunuz.

75
21
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

erkekler gerçeği bilse evlenecek kız bulamaz. evli erkeklerin yarısı da karıyı boşar galiba

70
14
yanıtYanıtla
Adem Örnek:

senin şahsi kuruntun o, bu yüzden bekarsın bence

yanıt23
yanıt18
Metin Akarsy:

Çok haklısın; 2003 te üniversiteye başladığım da Kadınların ahlak seviyesini öğrendim, bunu genellikle anneler sebep oluyor Baba duymasın kızar döver vs vs sebepler ile çocuklarının yaptıkları ufak hataları saklamaktalar bu ufak hatalar geleceğin habercisi olan büyük hataların alt yapısını oluşturuyor... Anneler çocuklarınızı Hatalarından korumayın, bırakın Hataları ile yüzleşsinler bedelini ödesinler Hata olduğunu anlasınlar ve daha kötü işler yapmasınlar...

yanıt30
yanıt8
Serdar Bilinen:

onlar için çok sıradan bir durum ne diye büyütmüşler ki ulayı, müslümanlığın olmadığı bir yerde ne bekliyorsunuz

19
44
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title