Haberler

38 yaşındaki koronavirüs hastası hayatını kaybetti

Güncelleme:

Bursa'da geçtiğimiz ay koronavirüs teşhisiyle hastaneye kaldırılan 38 yaşındaki Savaş Bulut isimli vatandaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaklaşık 1 aydır koronavirüs tedavisi gören Savaş Bulut (38) hayatını kaybetti.

Beyin tabanında bulunan hipofiz tümörü ve kronik böbrek hastası olan Savaş Bulut, koronavirüs belirtileri göstermesi üzerine yaklaşık 1 ay önce Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

DURUMU AĞIRLAŞTI

Bulut'un burada durumunun ağırlaşması üzerine geçen hafta Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Bulut, tedaviye rağmen bu sabah hayatını kaybetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Savaş Bulut Gemlik Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (23)

Gül:

Allah rahmet etsin

34
1
yanıtYanıtla
Koray:

Allah rahmet eylesin

32
0
yanıtYanıtla
Yörük:

Allah rahmet eylesin İnşallah.

32
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Niye en başta şehir hastanesine göndermediniz. Bellide orda daha iyi bakılacaktı

7
20
yanıtYanıtla
harun:

daha önce söyleseydin. olurdu

yanıt4
yanıt2
Dilek Biçer:

Hastaneye ilk yattığında durumu kötü değildi günden güne iyiye gidiyordu hatta taburcu bile olmasi söz konusuydu ama bir anda solunum sıkıntısı çekmeye başladı önce gemlikteki hastanede yogun bakıma alındı orası yetersiz gelince bursa ya sevki yapıldı taktıri ilahi elimizden bişey gelmiyor hepimiz çok Üzgünüz sizlerde dua edin kuzenim için

yanıt0
yanıt0
Prof dr Emrullah crowb:

2 diş Sarımsak suyu için 2 bardak aç karna Abartmamak şartıyla Haftada 3 gün ACİL şifalar dilerim

3
14
yanıtYanıtla
Tr:

Allah rahmet eylesin. Çocuğuna Savaş diye isim koyan nasıl bir düşüncesizdir. Barış varken niye Savaş koyarsın çocuğunun adını. Binlerce isim varken. Neyse aklıma geldi bir an. Konuyla alakası yok tabi ki de aklıma gelmişken söyleyeyim dedim

3
6
yanıtYanıtla
Res:

Cehaletle savaşsın diye...

yanıt1
yanıt0
Dilek Biçer:

Kötülüklerle savaşın diye koymuslardir belkide bilmiyorum ama ondan 1 kuçuk olan kardeşinin adı da barış

yanıt0
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title