Ünye'de Off Road Yarışı

Yerel Haberler

Ünye Off Road Kulübü tarafından 4. Off Road Yarışları düzenlendi.

Ünye Havaalanı çevresinde Kaymakamlık ve Ünye Belediye'nin destekleriyle düzenlenen yarışlara Türkiye'de farklı illerden 24 kulüp katıldı.

Belediye Başkanı Çamyar, Off – Road sporunun adrenalin dolu keyifli bir spor dalı olduğunu söyledi.

Ünye Off – Road Yarışları'nı ulusal boyuta taşımayı istediklerini belirten Başkan Çamyar, "Hedefimiz Off-Road yarışlarını önümüzdeki yıl da yerel ölçekli düşünüp, 2016 yılında bu sporu ulusal dalda gerçekleştirip Ünye'mizin tanıtımına katkı sunmasını sağlamak." dedi.

Yağmurlu hava ve çamurlu zeminde geçen yarışta, 24 araç üç ayrı parkurda yarıştı.

S1 Yarışlarında Ordu Gezenbilir Off Road Spor Kulübü'nden Pilot Ümit Şentepe ve Co Pilot Metin Şahin birinci (Ordu), İstanbul Boğaziçi Off Road Spor Kulübü'nden Pilot Barbaros Duman ve Co Pilot Kaan Bilgin ikinci (İstanbul), Ünye Yunus Emre Off Road Spor Kulübü Pilot Selim Sezer ve Co Pilot Cihan Başbay (Ünye) üçüncü oldu.

S2 Yarışlarında Ünye Yunus Emre Off Road Spor Kulübü'nden Pilot Alper Argan ve Co Pilot Ahmet Usta birinci (Ünye), Gölköy Off Road Spor Kulübü'nden Pilot İsmail Garip ve Co Pilot Engin Garip ikinci (Gölköy), Eksi Kars Off Road Spor Kulübü Pilot Tarık Yılmaz ve Co Pilot Yusuf Tarabu (Kars) üçüncü oldu.

Genel klasmanda Ünye Yunus Emre Off Road Spor Kulübü'nden Pilot Alper Argan ve Co Pilot Ahmet Usta birinci (Ünye), Gölköy Off Road Spor Kulübü'nden Pilot İsmail Garip ve Co Pilot Engin Garip ikinci (Gölköy), Eksi Kars Off Road Spor Kulübü Pilot Tarık Yılmaz ve Co Pilot Yusuf Tarabu (Kars) üçüncü oldu. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Gölköy, Ordu, Kars, Ünye, Yerel, Haberler