A Milli Takım Teknik Direktörü Kuntz: Letonya'da eksik olanı Galler maçında düzeltmeye çalışacağız

Spor Haberleri

A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, "Letonya karşısında eksik olanı Galler maçında düzeltmeye çalışacağız" dedi.

A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, "Letonya karşısında eksik olanı Galler maçında düzeltmeye çalışacağız" dedi.

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'ndaki 4'üncü maçında yarın Galler ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve futbolculardan Abdülkerim Bardakcı açıklamalarda bulundu. Rakip takımın forvet oyuncusunu Kiefer Moore'un eksikliğinin Galler adına önemli bir kayıp olduğunu söyleyen Kuntz, "Bu maçın basit olacağını söyleyen bir durum değil. Biz de bunun farkına vardık. Bunun üstünde çalışmalar yaptık. İdmanlarda da bunun üzerine çalışacağız. Letonya karşısında eksik olanı Galler maçında düzeltmeye çalışacağız. Biz tabi ki rakibimizi analiz ettik. Özelliklerinin farkındayız. Buna karşı hangi oyuncularımızı oynatacağımız konusunda yoğunlaşmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Stefan Kuntz, Milli Takım, Letonya, Galler, Futbol, Spor, Haberler