Son dakika haberleri | Yakınlarından hırsızlık şüphelilerine: Tırsma, ifadeni güzel ver?

Güncel Haberler

Son dakika haberler... ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde çaldıkları jeneratörü internet üzerinden satışa çıkaran şüpheliler, kendileriyle alıcı gibi iletişime geçen jandarma tarafından yakalandı.

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde çaldıkları jeneratörü internet üzerinden satışa çıkaran şüpheliler, kendileriyle alıcı gibi iletişime geçen jandarma tarafından yakalandı. Şüphelilerin gözaltına alınması sırasında hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen bir kişi de yakalandı. Adliyeye sevk edilirken yakınlarının "Tırsma, ifadeni güzel ver tamam mı?" diye seslendiği 3 şüpheli tutuklandı.

Manavgat ilçesinin Sevinç Mahallesi'nde 29 Ocak Cuma günü yaşanan 2 ayrı hırsızlık olayında jeneratör, su motoru, kırıcı delici matkap gibi çok sayıda malzeme çalındı. Şikayet üzerinde Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından özel bir ekip kuruldu. Jandarma dedektifleri yaptıkları araştırmada çalınan jeneratörün ikinci el eşya alıp satılan bir internet sitesi aracılıyla satışa çıkarıldığını belirledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hisarcık, Manavgat, Jandarma, , Haberler, Son Dakika