Kılıçdaroğlu: Mansur Yavaş, Mustafa Kemal'in Ankara'sını yapacak

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında, "O, Ankara'yı gerçek anlamda Ankara yapacak; inanıyorum.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında, "O, Ankara'yı gerçek anlamda Ankara yapacak; inanıyorum. O Ankara'yı gerçek anlamda Mustafa Kemal'in Ankara'sı yapacak" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Gençlik Parkı'nda düzenlediği 'Başkent Spor Zirvesi'ne katıldı. Programa, Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı ve çok sayıda Ankaralı katıldı. Sporcu gençlerden oluşan bir grubun gösterisinin ardından konuşan Kılıçdaroğlu, "Türkiye az önce izlediğimiz gençlerle, sporcularla gurur duyacak ve hep birlikte onlarla gurur duyacağız. Acaba evlatlarımıza ne kadar sahip çıkıyoruz? Onların spor yapmaları için ne kadar emek veriyoruz? Mansur Başkan bu konuda önemli bir adım attı ve böylesine güzel bir toplantıyı düzenledi. Yanımızda 2 genç sporcu kızımız var. Onlara da yürekten teşekkür ederim. Özellikle biriniz dünya şampiyonluğunu aldınız. Dünya şampiyonluğu ne demek biliyor musun sevgili kızım? Dünya şampiyonluğu sadece senin şampiyon olman anlamına gelmiyor. Senin şampiyon olman aynı zamanda bizim şampiyon olmamız demektir. Aynı zamanda bayrağımızın göndere çekilmesi demektir. Aynı zamanda bizler evlerimizde otururken sizinle gurur duymamız demektir. Spor böylesine bir güçtür aslında" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş, Ankara, , Haberler