Keşan'da, kurban pazarında hareketlilik başladı

Güncel Haberler

EDİRNE'nin Keşan Ticaret Borsası Canlı Hayvan Satış Şubesi'nde kurulan kurbanlık satış yerinde, bayrama sayılı günler kala hareketlilik başladı.

EDİRNE'nin Keşan Ticaret Borsası Canlı Hayvan Satış Şubesi'nde kurulan kurbanlık satış yerinde, bayrama sayılı günler kala hareketlilik başladı. Pazara gelenler, ateşleri ölçüldükten sonra maskeyle içeri alınırken, araçlar ise dezenfeksiyon tünelinden geçiriliyor.

Keşan Ticaret Borsası Canlı Hayvan Satış Şubesi'nde kurulan satış noktasında üreticiler, 1 yıl boyunca baktıkları hayvanları hazırlayarak, pazara çıkarıp, en iyi fiyata satmaya çalışırken, alıcılar da bütçesine uygun kurbanlığı seçmeye gayret etti. Pazara gelenlerin araçları, koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon tünelinden geçirilerek, içeri alındı. Üretici ve alıcılar, maske takılarak alışveriş yaparken, pazarın farklı noktalarına el dezenfektanları yerleştirildi. Pazara gelenler, sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda anonslarla sık sık uyarıldı. Pazarda tokalaşarak, pazarlık yapılmasına ise izin verilmedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı, Koronavirüs, Keşan, , Haberler