İzmir 23 Yıl Sonra Başbakan mı Çıkaracak?

Güncel Haberler

AK Parti kulislerinde öne çıkan ismin İzmir Milletvekili, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım olması vatandaşları heyecanlandırdı. Yıldırım başbakan olursa İzmir 23 yıl sonra başbakan çıkaracak.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görevi bırakacak olmasının ardından Ak Parti kulislerinde öne çıkan ismin İzmir Milletvekili, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım olması İzmirli vatandaşları heyecanlandırdı.

Hafta sonu yapılacak AK Parti kongresinde görevi bırakacak olan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yerine gelecek isim de belli olacak. AK Parti kulislerinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın ismi "yeni Başbakan" olarak telaffuz edilmeye başlanırken, Yıldırım'ın İzmir Milletvekili olması İzmirli vatandaşları heyecanlandırdı.

İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın Başbakan olmasıyla İzmir'in ekonomik açıdan bir avantaj elde edeceğini düşünen İzmirliler, durumdan memnun gözüktü. İzmir'in farklı bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Ali Göktepe, "Binali Yıldırım Başbakan olursa İzmir'e ekonomik yönden faydalı olabilir. Ama insanlara sadece ekonomi yetmiyor" dedi.

"TÜRKİYE'YE KATKI SAĞLAR"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu, Binali Yıldırım, AK Parti, İzmir, Politika, Güncel, Haberler