Hakkında 80 yıla kadar hapis cezası istenen kuyumcu, suçlamaları kabul etmedi

Güncel Haberler

KONYA'da, indirim çadırında satacağı gerekçesiyle topladığı yaklaşık 30 kilo altını alıp, sevgilisiyle birlikte kaçtığı İstanbul'da yakalanan kuyumcu Musa Göksu ile 4 suç ortağının yargılanmasına başlandı.

KONYA'da, indirim çadırında satacağı gerekçesiyle topladığı yaklaşık 30 kilo altını alıp, sevgilisiyle birlikte kaçtığı İstanbul'da yakalanan kuyumcu Musa Göksu ile 4 suç ortağının yargılanmasına başlandı. 80 yıla kadar hapsi istenen Göksu'nun kendisini, "İstanbul'a kafa dağıtmak için gitmiştim. Kimseyi dolandırmadım ve kimseden kaçmadım" diyerek savunduğu ilk duruşmada, sevgili Özen Y. ile çalışan Mehmet Ali D. tahliye edildi.

Merkez Meram ilçesindeki Sarraflar Çarşısı'nda 7 yıldır kuyumculuk yapan Musa Göksu, iddiaya göre geçen temmuz ayında, iş yerinde indirim çadırı kuracağını söyleyerek, Konya ve İstanbul'daki bazı altın toptancıları ile imalatçılardan altın istedi. Yaklaşık 30 kilogram altın toplayan Göksu, yine iddiaya göre indirimli satışların 22 Temmuz'da sona ereceğini söyledi. Daha sonra ise bu süreyi 3 gün uzattığını açıkladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul, Konya, Göksu, , Haberler