Navigasyonun sürücüye yaptığını duyan inanamıyor

3. Sayfa Haberleri

Antalya'da navigasyona yazdığı adres sebebiyle yanlış yola girdiği ileri sürülen ve otomobili merdivenlerde asılı kalan sürücünün yolunun devamının falezler ve denize çıktığı belirlendi.

Antalya'da navigasyona yazdığı adres sebebiyle yanlış yola girdiği ileri sürülen ve otomobili merdivenlerde asılı kalan sürücünün yolunun devamının falezler ve denize çıktığı belirlendi. Sürücünün merdivenlerden inme anları vatandaşların cep telefonu kamerasına yansırken, vatandaşlar ise sürücünün yolu karıştırdığını söyledi.
Dün gece Muratpaşa ilçesi Karaalioğlu Parkında trafiğe kapalı bölümüne 34 DVM 310 plakalı otomobiliyle gelen E.T., iddiaya göre, aldığı alkolün de etkisiyle direksiyonu merdivenlere doğru kırdı. Vatandaşların uyarısına aldırmayan E.T, yavaş yavaş merdivenlerin bir bölümünden indi. Araç bir süre sonra merdivenlerin ortasında asılı kaldı. Vatandaşların ve polisin yardımıyla sürücü araçtan indirildi. Sürücü E.T, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Merdivende asılı kalan otomobil çekici yardımıyla otoparka çekildi. Yaşananlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Vatandaşların sürücüye, "Bırakın bırakın insin karışma, çekilin. Abla el frenini indirseydin keşke. Bas gaza abla Allah'ın dediği olur. Araba askıda kaldı zaten" dediği duyuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Muratpaşa, Tragger, Antalya, 3. Sayfa, Güncel, Haberler