Gözaltına alınan belediye başkan yardımcısı, örgüt üyelerinin yakınlarını işe aldırmış

Güncel Haberler

ADANA'da, terör örgütü PKK/KCK/TDÖ'nün (Türkiye Demokratik Örgütlenmesi) sözde Çukurova bölge yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Funda Buyruk'un, kırsalda faaliyet gösteren ve etkisiz hale getirilen örgüt üyelerinin yakınlarını...

ADANA'da, terör örgütü PKK/KCK/TDÖ'nün ( Türkiye Demokratik Örgütlenmesi) sözde Çukurova bölge yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Funda Buyruk'un, kırsalda faaliyet gösteren ve etkisiz hale getirilen örgüt üyelerinin yakınlarını belediye kademelerinde işe aldırdığı belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK/KCK/TDÖ'nün sözde Çukurova bölge yapılanmasını deşifre etmek için çalışma yaptı. Teknik ve fiziki takibin ardından HDP Adana il eş başkanları Mehmet Karakış ve Helin Kaya, Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Funda Buyruk ile sözde Türkiye sözcüsü Ayşe Irmak, Çukurova bölge sorumlusu Mehmet S. ve kadın sorumlusu Emetullah A.'nın da aralarında bulunduğu 38 şüpheli tespit edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye, Adana, PKK, Güncel, Haberler