ESKİ SEVGİLİSİNİ BAĞLAYIP, EVİ ATEŞE VERDİĞİ İDDİA EDİLEN ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI

Güncel Haberler

Yüksel KOÇ / İstanbul DHA ATAŞEHİR'de eski sevgilisi Alev Ş.'yi ayakları, ağzı ve kollarını koli bandıyla bağladıktan sonra evi ateşe verdiği iddiası ile gözaltına alınan Emre Y., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yüksel KOÇ / İstanbul Dha ATAŞEHİR'de eski sevgilisi Alev Ş.'yi ayakları, ağzı ve kollarını koli bandıyla bağladıktan sonra evi ateşe verdiği iddiası ile gözaltına alınan Emre Y., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Emre Y. ifadesinde, "Ellerini, kollarını bağlamadım. Evini ateşe vermedim. Hakkımdaki suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum. Neden böyle bir ifade verdiğini bilmiyorum. Şaşkınlık içerisindeyim. Bana iftirada bulunduğu için Alev Ş.'den davacı ve şikayetçiyim" dedi. Hastanede ifadesi alınan Alev Ş., ise "Tartışmaya başladık. Ben sonrasını hatırlamıyorum. Hastaneye geldiğimde ellerimde, ayağımda ve boyun çevremde koli bantları olduğunu fark ettim. Ben Emre Y.'nin benim ellerimi, ayaklarımı ve ağzımı bantlayarak evimi ateşe verdiğini şu an hatırlamıyorum. Ancak evde ikimizden başka kimse yoktu" dedi.

Ataşehir'de eski sevgilisi Alev Ş.'nin ayaklarını, ağzını ve kollarını koli bandı ile bağladıktan sonra evi yakarak öldürmeye teşebbüs ettiği iddiası ile gözaltına alınan Emre Y., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Emniyet sorgusunda evli olduğunu söyleyen Emre Y., "Alev Ş., benim 5 aylık eski sevgilim olur. 1.5 ay önce ayrıldık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ataşehir, İstanbul, DHA, , Haberler