Erdoğan: Sen önce benim başörtülü kızlarımdan helallik iste

Politika Haberleri

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' sözleri ile ilgili, "Son günlerde bir de 'helalleşelim' demeye başladı.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' sözleri ile ilgili, "Son günlerde bir de 'helalleşelim' demeye başladı. Helalleşme bizim inancımızda vardır ve önemlidir. Ey Bay Kemal sen önce benim başörtülü kızlarımdan, bacılarımdan helallik iste. Utanmadan hala 'Onların hukukunu biz koruduk' diyorsun. Hayatın yalan" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan, dün 88 yaşında vefat eden şair ve yazar Sezai Karakoç'a Allah'tan rahmet dileyip, 'Sezai Karakoç'u Mona Roza'sız anmak olmaz' diyerek Mona Roza şiirini okudu. Ardından AK Parti TBMM Grup Başkanlığına seçilen İsmet Yılmaz'a yeni görevinde başarılar dileyen Erdoğan, "Prof. Dr. Naci Bostancı hocamız 2023 seçimleri hazırlıklarında önemli sorumluluklar üstleneceğinden görevinden affını istedi. Naci hocamıza bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. Kendisiyle yeni vazife alanlarında yakın çalışmayı sürdüreceğiz. İsmet Yılmaz kardeşimiz geçmişte kamuda ve özel sektörde başarılı hizmetleri olan, 2011 yılından beri bakan, meclis başkanı, komisyon başkanı olarak görev üstlenen başarılı arkadaşımızdır" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi, Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Politika, Haberler