Şehit Polisin Cenazesi İzmir'de Toprağa Verildi

Güncel Haberler

Edirne'de silahlı iki grup arasında çıkan kavgada şehit olan polis memuru Hüseyin İmrağ'ın cenazesi İzmir'de toprağa verildi.

Edirne'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgaya müdahale ederken yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Hüseyin İmrağ'ın cenazesi, İzmir'de toprağa verildi.

Şehidin naaşı, Edirne'den ambulansla İzmir'in Buca ilçesi Şirinyer semtindeki baba evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından polis mangası eşliğinde Şirinyer Darul Kuran Camisi'ne götürülerek cenaze namazı kılındı.

Şehit polisin annesi Fatma, babası Enver, kardeşleri Yaşar ve Sibel Şener ile gümrük memuru hamile eşi Hüsna İmrağ'ı, yakınları ve polisler teselli etti. 112 Acil Sağlık ekipleri de cenazede fenalaşan aile üyelerine müdahale etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın çelenk gönderdiği cenaze törenine İzmir Vali Vekili Zülkif Dağlı, Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay İbrahim Aydın ve vatandaşlar katıldı.

Baba Enver İmrağ'a taziyede bulunan İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, şehit ailesinin her zaman yanında olduklarını ifade ederek bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Baba İmrağ, Urla'da bulunan çiftlik evine yerleşmeyi düşündükleri için oğlunun kendilerine yakın olmasını istediklerini, bu nedenle de polis şehitliğine defnedilmesini istemediklerini belirtti.

İmrağ, gelini gümrük memuru Hüsna'nın bir daha Edirne'deki evlerinde oturmasının zor olduğunu, bu nedenle tayini konusunda yardımcı olunmasını istedi.

Şehit Babası: Bayrak Sana Ne Güzel Yakışmış

Kaynak: AA / Güncel

Şirinyer, İzmir, Buca, Politika, Güncel, Haberler