DOKTOR, BUZDOLABI İÇİN ÇAĞIRDIĞI SAHTE SERVİSÇİLERİN KURBANI OLDU, UYARILARDA BULUNDU

Güncel Haberler

YETKİLİ olmadıkları halde, "yetkili teknik servis" ilanı koyan ve tamire geldikleri evlerden aldıkları cihazlarla ortadan kaybolan ya da tamir etmediği cihaz için aldığı paralarla bir daha gözükmeyen, yan sanayi parçaları takan dolandırıcıların sayısı artıyor.

YETKİLİ olmadıkları halde, "yetkili teknik servis" ilanı koyan ve tamire geldikleri evlerden aldıkları cihazlarla ortadan kaybolan ya da tamir etmediği cihaz için aldığı paralarla  bir daha gözükmeyen, yan sanayi parçaları takan dolandırıcıların sayısı artıyor.

İstanbul'da Göğüs Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Erdoğan Dadaş da, buzdolabına yeni motor takan, aldıkları 2 bin 400 lira ile bir daha ortada gözükmeyen, sahte teknik servisçi mağdurlarından odu.  Arama motorunda çıkan ilk servisi çağıran Doç. Dr. Dadaş, "Resmen dolandırıldık.  Lütfen herkes çok dikkatli olsun" dedi. Tüketiciler Derneği Genel Başkanı Levent Küçük de  "Burada önemli olan tüketicilerimizin iyi araştırma yapması her önüne gelen internet arama motorlarında karşılarına çıkan firmalara itibar etmemesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Levent Küçük, İstanbul, DHA, , Haberler