Erdoğan'dan Sivas Kongresi Mesajı: "Kongrede Yurdun Bölünmez Bütün Olduğu Yeniden Vurgulanmış, Kayıtsız Şartsız Bağımsızlık Hedefi Ortaya Konmuştur"

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Kongresi’nin 104. yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajda; “Kongrede yurdun bölünmez bütün olduğu yeniden vurgulanmış, kayıtsız şartsız bağımsızlık hedefi ortaya konmuştur. Türk milletinin kendi geleceğini belirleme hakkına sahip olduğu ve dayatmalara karşı mücadele etme yönündeki kararlılığı yazılı belgelerden çıkarak fiiliyata dönmüştür. Sivas Kongresi’nde hakim olan milli birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu günümüzde de milletimize, bayrağımıza, vatanımıza ve devletimize yönelen tehditler karşısında en büyük gücümüzdür” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Kongresi'nin 104. yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajda; "Kongrede yurdun bölünmez bütün olduğu yeniden vurgulanmış, kayıtsız şartsız bağımsızlık hedefi ortaya konmuştur. Türk milletinin kendi geleceğini belirleme hakkına sahip olduğu ve dayatmalara karşı mücadele etme yönündeki kararlılığı yazılı belgelerden çıkarak fiiliyata dönmüştür. Sivas Kongresi'nde hakim olan milli birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu günümüzde de milletimize, bayrağımıza, vatanımıza ve devletimize yönelen tehditler karşısında en büyük gücümüzdür" dedi.

Kaynak: ANKA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan, Hakim, Sivas, Politika, Güncel, Haberler