Erdoğan: Kırım Dahil, Ukrayna'nın Toprak Bütünlüğüne Desteğimizi Yineliyor, Bölgemizin En Kısa Zamanda Barış İklimine Tekrar Kavuşmasını Temenni...

Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3.Kırım Platformu Zirvesi toplantısına gönderdiği video mesajda, “Barışın tesisi doğrultusunda kolaylaştırıcılık ve arabuluculuk gayretlerimizi yılmadan, yorulmadan devam ettirme kararlılığındayız. Savaşın sona ermesi ve Karadeniz havzasının yeniden huzur ve istikrara kavuşması sadece bölgeye değil, tüm dünyaya nefes aldıracaktır. Kırım dahil, Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne desteğimizi yineliyor, bölgemizin en kısa zamanda barış iklimine tekrar kavuşmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. Kırım Platformu Zirvesi toplantısına gönderdiği video mesajda, "Barışın tesisi doğrultusunda kolaylaştırıcılık ve arabuluculuk gayretlerimizi yılmadan, yorulmadan devam ettirme kararlılığındayız. Savaşın sona ermesi ve Karadeniz havzasının yeniden huzur ve istikrara kavuşması sadece bölgeye değil, tüm dünyaya nefes aldıracaktır. Kırım dahil, Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne desteğimizi yineliyor, bölgemizin en kısa zamanda barış iklimine tekrar kavuşmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz, Ukrayna, Kırım, Güncel, Haberler