CHP'li İnce: Mustafa Kemal Atatürk'e, 'Mustafa Kemal' demek kimin haddine

Politika Haberleri

CHP'li Muharrem İnce, 'Memleket Hareketi' gezileri kapsamında geldiği Eskişehir'de, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu yaptığı bir konuşmasında 'Gazi Mustafa Kemal' söylemine tepki göstererek "Muharrem İnce'ye bile Muharrem diyemezken Mustafa Kemal Atatürk'e 'Mustafa Kemal' demek...

CHP'li Muharrem İnce, 'Memleket Hareketi' gezileri kapsamında geldiği Eskişehir'de, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu yaptığı bir konuşmasında 'Gazi Mustafa Kemal' söylemine tepki göstererek "Muharrem İnce'ye bile Muharrem diyemezken Mustafa Kemal Atatürk'e 'Mustafa Kemal' demek kimin haddine" dedi.

CHP'li Muharrem İnce, 'Memleket Hareketi' gezileri kapsamında Diyarbakır'ın ardından Eskişehir'e geldi. Ankara'dan üzerinde 'Memleket Hareketi' yazılı otobüsle kente gelen İnce'yi sokakta bir grup karşıladı. İnce, beraberinde eşi Ülkü İnce ve hareketin kurucuları arasında yer alan bazı isimlerle otobüsten vatandaşları selamladı. Daha sonra Köprübaşı Adalar Mevkiinde esnafı ziyaret eden İnce, pandemi nedeniyle sosyal mesafe ve maske uyarılarında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi, Mustafa Kemal Atatürk, Muharrem İnce, Eskişehir, , Haberler