ÇALIŞMA MASASINI TAHTA YAPMIŞTI…ÖĞRENCİLERİNİN KAHRAMANI OLDU

Güncel Haberler

TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde öğretmenlik yapan Melike Dinçer, çalışma masasını ders tahtası haline getirerek öğrencilerine uzaktan eğitim verdi.

TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde öğretmenlik yapan Melike Dinçer, çalışma masasını ders tahtası haline getirerek öğrencilerine uzaktan eğitim verdi. Melike öğretmenin bulduğu bu yöntem sosyal medyada takdir topladı. TBMM Başkanı Mustafa Şentop tarafından da tebrik edilen Melike öğretmen, öğrencilerinin kahramanı oldu.

Koronavirüsün ülkemizde de görülmesinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı kararıyla okullar uzaktan eğitim sistemine geçmişti. Öğrencilerin eğitimine, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sistemi üzerinden devem ediliyor. Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Cumhuriyet Ortaokulu Türkçe öğretmeni Melike Dinçer, öğrencilerinin EBA sistemi üzerinden gördükleri eğitime ek olarak kendisi de online eğitim vermeye başladı. Ancak öğrencilerinin dersleri anlamakta güçlük çektiklerini fark etmesi üzerine adeta sınıfı aratmayan bir ortam oluşturdu. Evde bulunan çalışma masasını, sınıf tahtasına çeviren Dinçer'in bu yöntemi sosyal medyada takdir topladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya, Çerkezköy, Tekirdağ, , Haberler