Başkan Tutal Ve Stk Üyeleri Ticaret Borsasını Ziyaret Etti

Güncel Haberler

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Seydişehir Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları Ticaret Borsasına gezi düzenledi.

Başkan Mehmet Tutal ve Seydişehir heyeti, ilk olarak Ak Parti Konya İl Başkanlığına getirilen Musa Arat'a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular. Başkan Mehmet Tutal, 7 Haziran genel seçimlerin Seydişehir 'e, Konya'ya ve Ülkemize hayırlı olmasını dileyerek Arat'a çalışmalarında başarılar diledi. Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Ceylan'ın da hazır bulunduğu görüşmede konuşan Ak Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Genel Seçimlerde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Konya için seçim sonuçlarına büyük katkılar sağlayacağını belirtti. Genel seçimlerin Konya'daki hassasiyetine değinen Arat, seçimlerin Konya'da başarılı olması, Başkanımızın elinin kuvvetleneceğine dikkat çekti.
Heyet daha sonra Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik'i makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Köklüsoy' da hazır bulundu. Borsanın çalışmaları hakkında bilgi aktaran Hüseyin Çevik, Konya - Seydişehir çalışmalarının daha da hareketli olabileceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Tutal, Seydişehir, Ak Parti, Konya, Güncel, Haberler