Bartın Belediye Başkanı Akın, artan Covid-19 vakalarına dikkat çekti

Sağlık Haberleri

BARTIN Belediye Başkanı Cemal Akın maske ve sosyal mesafe kuralına asgari düzeyde uyulduğunu belirterek, "Eğer kendimize acımıyorsak, evlatlarımıza, kardeşlerimize ve anne-babalarımıza acımamız lazım. Bizde yoksa onlarda olabilir, onlarda yoksa bizde olabilir.

BARTIN Belediye Başkanı Cemal Akın maske ve sosyal mesafe kuralına asgari düzeyde uyulduğunu belirterek, "Eğer kendimize acımıyorsak, evlatlarımıza, kardeşlerimize ve anne-babalarımıza acımamız lazım. Bizde yoksa onlarda olabilir, onlarda yoksa bizde olabilir. Böyle bir ihtimal var. Onun için de azami dikkat göstermemiz lazım" dedi.

Bartın'ın tatil beldesi İnkum, Kurban Bayramı'nda günübirlik tatilcilerin akınına uğradı. Bartın Belediyesi ekipleri, 3 kilometrelik sahil şeridiyle cadde ve sokaklarda temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yaptı. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın çalışmaları takip ederek, bayram süresince İnkum'da çok yoğun kalabalığın oluştuğunu, temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Koronavirüs, Cemal Akın, Bartın, Sağlık, Haberler