Antalya Valisi Karaloğlu: Vatandaşımızın otokontrol yapması lazım

Güncel Haberler

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, koronavirüs önlemleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ek kurallar ile ilgili İl İdare Kurulu'nu topladı.

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, koronavirüs önlemleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ek kurallar ile ilgili İl İdare Kurulu'nu topladı. Vali Karaloğlu, salgından korunmak için her noktaya polis veya zabıta görevlendirilemeyeceğini vurgulayıp, "Vatandaşımızın otokontrol yapması lazım" dedi.

Antalya İl İdare Kurulu, Vali Münir Karaloğlu'nun başkanlığında, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve diğer yetkililerin katılımı ile valilik toplantı salonunda bir araya geldi. Virüsten korunmak için mesafeli oturulup maskenin de kullanıldığı toplantı öncesi konuşan Vali Münir Karaloğlu, koronavirüsten korunmak için yeni bir aşamaya geçildiğini, ek tedbirlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün akşam açıklandığını söyledi. İçişleri Bakanlığı'nın salgın öncesi aldığı tedbirlerin de olduğunu anımsatan Vali Karaloğlu, "Bugün itibariyle başlayan tedbirler var. Bu tedbirleri bugün İl İdare Kurulu olarak gözden geçireceğiz. İlde uygulamalar ile ilgili alacağımız yeni tedbirler varsa onları konuşacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan, Münir Karaloğlu, Antalya, , Haberler