Son dakika... Ankara'da 'virüs' görünümlü maske ile koronavirüs uyarısı

Güncel Haberler

Son dakika haber: ANKARA'da yönetmen Halit Karadağ (35), yüzüne taktığı 'virüs' görünümlü maskeyle sokaklarda gezerek, sosyal mesafeye uyulup, maske takılması konusunda uyarılarda bulunuyor.

ANKARA'da yönetmen Halit Karadağ (35), yüzüne taktığı 'virüs' görünümlü maskeyle sokaklarda gezerek, sosyal mesafeye uyulup, maske takılması konusunda uyarılarda bulunuyor. Karadağ, "İnsanları nisan ayından bu zamana maske konusunda daha duyarlı gördüm; ama sosyal mesafeyi çok dikkate almıyorlar. Onları sosyal mesafe konusunda uyardık" dedi.

Başkentte yaşayan yönetmen Halit Karadağ, internet üzerinden sipariş ettiği maskeyi yeşile boyayıp, 'virüs' görünümü kazandırdı. İlk olarak nisan ayında maskeyle sokağa çıkıp, halkı uyaran Karadağ, kentte artan vakalara dikkat çekmek için yeniden maskeyle sokağa çıktı. Karadağ, Çankaya'da bulunan kafe, spor salonu ve pazarlarda gezerek, özellikle sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulundu. Sıhhiye'de bulunan sosyete pazarını da ziyaret eden Karadağ, pazarın kalabalıklığı ve sosyal mesafeye uyulmadığını görünce pazara girerek, alanda dolaşanları uyardı. Karadağ'ı görenler de maske takıp, ellerine dezenfektan sıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yönetmen, Karadağ, Ankara, Güncel, Haberler, Son Dakika