AK Parti'li Yağcı'dan, TBMM'de sebzeli- meyveli basın toplantısı

Politika Haberleri

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, 'Bayramda çiftçinin de işçinin de yüzü gülsün' projesini, yanında getirdiği dolu sebze ve meyve kasalarıyla TBMM'de düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı.

Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, 'Bayramda çiftçinin de işçinin de yüzü gülsün' projesini, yanında getirdiği dolu sebze ve meyve kasalarıyla TBMM'de düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısı ile, geçen yıl bölgesel olarak başlattıkları 'Bayramda Çiftçinin de İşçinin de Yüzü Gülsün' projesini anlattı. Yağcı, proje kapsamında beraberinde getirdiği, Bilecik ve Bursa'nın öncelikli ürünler olan, Osmaneli Alaca karpuzu, sofralık Çaltı domatesi ve salatalığı, kuru soğan, patates, taze fasulye ve biber kolilerini basın mensuplarına gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' çağrısının sanayiciler başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerinden destek gördüğünü belirten Yağcı, 'Ekilmedik bir karış toprak bırakmayacağız' çağrısının çiftçilerden karşılık bulduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Milletvekili, AK Parti, Bilecik, , Haberler