AK Parti'li Dağ: İzmir ve İzmirliler, CHP'ye mahkum değildir

Güncel Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Menemen Belediye Başkanı CHP'li Serdar Aksoy'un gözaltına alınmasının ardından yaptığı açıklamada, "Bu durum CHP'nin 'İzmir'de nasıl olsa kazanırız' düşüncesinin tezahürü olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Menemen Belediye Başkanı CHP'li Serdar Aksoy'un gözaltına alınmasının ardından yaptığı açıklamada, "Bu durum CHP'nin 'İzmir'de nasıl olsa kazanırız' düşüncesinin tezahürü olarak karşımıza çıkmaktadır. Fakat CHP, İzmir'de vazgeçilmez olmadığının farkında olmalıdır. İzmir ve İzmirliler, CHP'ye mahkum da değildir, muhtaç da değildir, mecbur da değildir" dedi.

Mülkiye müfettişlerinin hazırladığı rapor ve vatandaş şikayetleri üzerine, Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Menemen Belediye Başkanı CHP'li Serdar Aksoy ve beraberindeki 27 kişi, haklarında soruşturma açılırken, gözaltına alındı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, yaptığı yazılı açıklamada, Aksoy ve beraberindekilerin 'zimmet ve irtikap' suçlarını işledikleri gerekçesiyle gözaltına alındıklarını belirtip, şunları kaydetti:

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Dağ, AK Parti, Menemen, , Haberler