AK Parti'li Çelik: Cumhurbaşkanımızın Putin ile bir araya gelmesi dönüm noktası olacak

Güncel Haberler

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye ve Rusya arasında İdlib konusunda yürütülen müzakerelerin tıkandığını ancak liderler görüşmesinin, nihai kararı ortaya koyacağını söyledi.

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye ve Rusya arasında İdlib konusunda yürütülen müzakerelerin tıkandığını ancak liderler görüşmesinin, nihai kararı ortaya koyacağını söyledi. Çelik, "Rejimin oldubitti ile orada bir durum ortaya çıkardıktan sonra 'Buradan geri çekilmem, bu benim güvenliğim için gereklidir' demesi, Türkiye açısından kabul edilecek bir durum değildir. Bunu Rusya'nın da kabul etmemesi gerekir, Soçi Mutabakatı'na aykırıdır. Kuşkusuz harekete geçmek için Sayın Cumhurbaşkanı'mızın Sayın Putin ile bir araya gelmesi bir dönüm noktası olacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekilleriyle 3'üncü buluşmasını AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirdi. 53 milletvekilinin katıldığı toplantı hakkında AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, açıklamalarda bulundu. Çelik, mart ayında düzenlenecek 2 toplantıyla AK Parti kampı öncesinde milletvekili buluşmalarının tamamlanacağını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vladimir Putin, AK Parti, Türkiye, Rusya, , Haberler