Haberler

Trabzonspor'da Neşeli İdman

Trabzonspor, Kayserispor maçının ardından ara vermeden hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı.

Trabzonspor, Kayserispor maçının ardından ara vermeden hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana A2 takımıyla maça çıkacak olan Zafer Yelen ve Bora dışındaki tüm futbolcular katıldı. Güneş, antrenman öncesi tüm futbolcularla orta sahada yaklaşık 10 dakika süren bir toplantı yaptı. Ardından 23. yaş gününü kutlayan stoper Mustafa Yumlu'ya sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Tüm futbolcuların katıldığı doğum günü kutlamasında Mustafa Yumlu, kendisi için yaptırılan pastadaki mumları üfledikten sonra herkese teşekkür etti.

YUMLU: "İBRAHİM ABİ KADROYU SEN Mİ YAPIYORSUN?"

Kaptan Yattara, Mustafa Yumlu'dan bir konuşma yapmasını isteyince heyecanlanan Yumlu, "Abi sen kaptansın, büyüğümsün sen benim yerime konuş" dedi. Bunun üzerine Yattara'da Yumlu'ya takılarak, "Hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş maçında forman hayırlı olsun. Biz sana güveniyoruz" dedi.Yumlu'da bunun üzerine Şenol Güneş'e dönerek, "Hocam kadroyu İbrahim abi mi yapıyor?" dedi. Bu sırada tüm futbolcular gülme krizine girerken, Yumlu'ya pastasından ilk dilimi Şenol Güneş verdi. Bu arada dünkü Kayserispor maçında oynayan futbolcular antrenmanı koşuyla tamamlarken, diğer futbolcular kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. İdmanda sakatlığı devam eden Glowacki ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Güneş'in, sezon başında pilot takımdan kadroya dahil ettiği Mustafa Yumlu'yu, hafta sonunda oynanacak olan Beşiktaş maçıyla birlikte ilk kez kadroya alması bekleniyor.

Yunus Emre SEL- TRABZON- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor
İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Açıklamalar peş peşe geliyor

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Açıklamalar peş peşe geliyor

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Seçil Erzan davada yalnız kaldı! Kararın ardından gözyaşlarına boğuldu

Kararın açıklanmasının ardından gözyaşlarına boğuldu

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });