Haberler

Boluspor, Bodrum FK maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

Güncelleme:

Boluspor, Trendyol 1. Lig play-off 1. turunda Bodrum FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Yalçın Koşukavak, oyuncularıyla birlikte çalışmalarını sürdürdüklerini ve Bolu'nun Süper Lig özlemine son vermek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Boluspor, Trendyol 1. Lig play-off 1. turda 16 Mayıs Perşembe günü deplasmanda Bodrum FK ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.

Karaçayır Mahallesi'ndeki tesislerde teknik direktör Yalçın Koşukavak ve yardımcı antrenörler gözetiminde idmana çıkan futbolcular, ısınma koşusunun ardından basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Koşukavak, idman öncesi gazetecilere, oyuncuları çok yıpratmadan 3 gün içerisinde maça hazırlamaya çalıştıklarını belirterek, " Bolu'nun 32 yıllık Süper Lig özlemi var. Biz bunu başarmak için uğraşacağız. Topyekun savaşmamız gerekiyor. Topyekun olamıyoruz, burada böyle bir problem var." dedi.

Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurgulayan Koşukavak, "İnsan bazen üzülüyor. Desteğe ihtiyaç var. Çünkü ben bu şehrin evladı değilim, profesyonelim. Hizmet etmeye geliyorum. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum." diye konuştu.

Koşukavak, play-off maçlarının oyuncuların kariyerleri açısında da önemli olduğuna işaret ederek, "Ama burada motivasyon tek yönlü gidiyor. Yönetim kurulu, başkan ve biz sürekli diri tutmaya çalışıyoruz. Biraz daha topyekun kalkınmaya ihtiyaç var." ifadelerini kullandı.

Play-off oynayacakları diğer takımlara bakıldığında takım-şehir bütünleşmesinin görüldüğüne dikkati çeken Koşukavak, bu kentin tek kulübünün Boluspor olduğunu ve şehrin bütün paydaşlarının burada olması gerektiğini ifade etti.

Koşukavak, ligi 7. sırada bitiren takımın play-off mücadelesine dezavantajlı başladığına değinerek, şunları kaydetti:

"Tek maç deplasmana gidiyorsunuz. Turu geçerseniz sizi içeride oynatıyorlar. İkinci ayağı deplasmanda oynatıyorlar. Orayı da geçmeniz gerekiyor. Oradan sonra bir ikinci turu oynuyorsunuz. Orada da dezavantajlısınız. Finale kadar 7'nci takımın kağıt üzerinde dezavantajları var. Bunların üstesinden gelmeye çalışacağız. Gücümüz neyse, samimiyetimiz ve iyi niyetimiz neyse, her şeye rağmen elimizden ne geliyorsa yapacağız. Takdir Allah'tan."

Kaynak: AA / Spor

Yalçın Koşukavak Boluspor Trendyol Bodrum Bolu Spor Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title